פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מישהו יודע איך מגידירים CLONE VIEW ב CONTROL CENTER של CATALYST???הוא לא נותן לי להפעיל גם את הטלויזיה וגם את הצג מחשב ביחד (חיברתי בSVIDEO)עם 1800GTO2לפי העזרה צריך לגרור את הצג טלויזיה ל PRIMARY DISPLAYואז הוא אמור להראות CLONE VIEW,אבל הוא מראה לי רק SWAP DISPLAYואם אני מנסה להפעיל את ה SECONDARY DISPLAY אז הוא לא נותן
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר בוא נשאל את זה אחרת, מישהו הצליח להפעיל גם מסך וגם טלויזיה ביחד עם הCONTOL CENTER?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים ההקפצה בפורום אסורה.פעם הבאה שתעבור על אחד או יותר מחוקי הפורום (אם לא קראת אותם כדאי שתעשה זאת) תקבל אזהרה. אחרי 3 תורחק מן הפורום.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים בוא נשאל את זה אחרת, מישהו הצליח להפעיל גם מסך וגם טלויזיה ביחד עם הCONTOL CENTER?אני הצלחתי גם ב- CLONE וגם בפריסה אופקית בלי שום בעיההוא בכלל מזהה לך את ה-TV?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר מצאתי את הבעיה, עכשיו עובד! מסתבר שחיברתי את הDVI לצד הלא נכון, כי לכרטיס יש 2 יציאות DVI לכן למרות שזה עבד רגיל הוא לא איפשר 2 תצוגות בו זמנית. (לא משנה טלויזיה לא טלויזיה) אז שימו לב אם קורה לכם יכול להיות שזאת הסיבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.