עבור לתוכן

האינטרנט מתנתק אחרי כמה זמן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי, במחשב האחר בביתי מותקן המודם הראשי, ובמחשב שלי מותקן הראוטר האלחוטי.

קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן הוצאתי מהרשת ביתית, חיברתי למחשב החדש את ה- USB של הראוטר האלחוטי, עשיתי כמה התקנים שצריך לעשות בווינדוס, ויש לי עכשיו אינטרנט במחשב החדש. הבעיה היא שהוא מתנתק כל כמה זמן. הקליטה טובה, היא על מצויין. משום מה לא יודע למה האינטרנט מתנתק אחרי כמה זמן.

אני חושב שאני יודע מה הבעיה, כשאני שולח במסנג'ר ממחשב אחר בבית (שגם נמצא ברשת הביתית, במחשב הזה מותקן המודם הראשי) קבצים גדולים למחשב שלי, אז מתחילות כל הבעיות וזה מתנתק, למרות שבמחשב הישן שהיה מחובר לרשת הביתית זה בכלל לא היה קורה. זאת אופציה שלדעתי נראית הכי סבירה כרגע לבעיה, כי כשאני לא מנסה לשלוח האינטרנט עובד חלק.

אולי לא התקנתי משהו כמו שצריך? שוב אני מציין, המחשב שבו הבעיה הוא המחשב עם הראוטר האלחוטי ולא עם המודם הראשי.

מישהו אולי מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה? כי אני צריך לשלוח עכשיו את כל הגיבוי שהיה לי במחשב הישן למחשב החדש דרך המחשב השני בבית.

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם
  • מחבר

טוב אני כמעט בטוח שזה המסנג'ר לאחר כמה בדיקות שערכתי...

מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לסדר את הבעיה עם המסנג'ר כדי שאני אוכל לשלוח את הקבצים מהמחשב השני?

דרך האי סי קיו זה שולח ממש לאט.

אולי המסנג'ר מתנגש עם איזה משהו באינטרנט ומפריע לו? יש אפשרות לסדר את זה?

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

הקפצה היא אסורה. שים לב, בפעם הבאה אתה תקבל אזהרה והת'ראד שלך יינעל. אנא קרא את חוקי הפורום.

אמרת שחיברת את הראוטר עם USB. התכוונת לכרטיס רשת אלחוטי USB? נתנסה לחבר את המחשב אל הראוטר באופן קווי ולראות אם יש עדיין את הבעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים