עבור לתוכן

אינטל משחררת PDF שמתאר באגים ב-E6600 וב-x6800

Featured Replies

פורסם

מה בעצם הפואנטה שלך? זה לא באמת משנה לאף אחד אם אתה חושב שהוא מושלם או רק טוב מאוד

מישהו אולי יודע אם גם ב6400 יש באגים או שאין סיבה לחשוש?

ואם אני קונה 6600 מחר מישהו יכול להבטיח לי שהוא יהיה בלי באגים?

ואם אני יקנה בעוד חודש מעבד שישב במחסן חודשיים, ואז בגלל שעבר חודש אני אולי יחשוב שהמעבד יוצר אחרי גילוי התקלות....מישהו יכול להסביר איך זה הולך?

ניב

ב-6400 יש את אותם הבאגים. לא סתם המסמך נקרא -

Intel® Core™2 Extreme Processor X6800Δ and Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E6000Δ Sequence Specification Update

אינטל עוד לא הוציאה סטפינג חדש, ז"א שבכל המעבדים שהיום בחנות יש את הבאגים הללו.

פורסם

וגם אם הם יוציאו, זה לא אומר שישר אחרי שהם יוציאו לחנויות בארץ יגיעו המעבדים החדשים.....הם צריכים להפטר מהמלאי של המעבדים עם הבאגים, ואז שהמלאי יגמר רק אז יתחילו למכור את המעבדים "המתוקנים"

ניב

פורסם

מה זו השטות הזו? זה עדיין המעבד הכי טוב שנמכר היום

נכון,

ואין קשר בין מעבד טוב (שנמדד בביצועים) למעבד עם באגים.

הוא מעבד טוב כי הוא הכי חזק, הכי ביצועים ל $ וכו'.

אבל עדיין כולל תקלות יצור.

אם התקלות יהיו קריטיות בישומים (ואת זה אפשר לדעת רק בעוד זמן) אז זה ישפיע על רכישת המעבד.

אם לא (כפי שסביר להניח) אז הוא ככל המעבדים, כפי שכבר אמרו לפני.

לכל מוצר יש תקלות שיכולות להתגלות רק אחרי היצור אחרי מבחנים קפדניים.

פורסם
  • מחבר

א. אינטל כנראה נתנה אישור לסטפינג חדש שכנראה יתקן את השגיאות.

ב. (ציטוט מהמאמר בסעיף הקודם, תרגום חופשי מאנגלית:)

"... קודם כל, אין שום סיבה להיכנס לפאניקה ולא לקנות את המעבדים, הם בסדר גמור כמו שהם, "רשימות הבאגים" (Errata) תמיד מקבלות יחס מוגזם אצל הפאנבויז, וזאת אינה יוצאת דופן. הסטפינג החדש, שנקרא "סטפ F" על ידי מקור אחד - "סטפינג חדש" על ידי אחר - הוא לא עניין גדול. בכל מקרה, הוא לאחרונה קיבל אישור.

הדבר המשמעותי פה הוא שאינטל לקוחת את הבאגים מספיק ברצינות כדי לעשות את התהליך של סטפינג חדש כדי לתקן אותם, משהו יקר למדי. אני מניח כשאתה מושך מוצר (מקדם את תאריך היציאה שלו) ב-3+ חודשעם, יש מחיר, וזהו המחיר. משתמשי קצה (אנחנו) לא יראו שינוי כלשהו או בכלל."

פורסם

חברה, תתחילו להירגע. בכל מעבד יש באגים אבל אלה באגים איזוטרים שנועדו רק למפתחים, הם צריכים להיזהר מלעשות כל מני פעולות מיוחדות ונדירות, שגם ככה רק משוגעים היו רוצים לעשות.

תרגעו. בקונרו אין באגים מעניינים. ה-Errata הזה נכתב לפני יציאת הקונרו לחנויות, ולא אחרי.

הבאגים הנ"ל היו ידועים לאינטל לפני הוצאת המעבד, רובם כבר היו קיימים קודם בפנטיום. חלק מהבאגים לא מתקנים כדי לשמור על תאימות אחורה.

הסטפינג החדש שייצא בעוד כמה זמן הוא לא בגלל הבאגים האלה. כל הזמן יוצאים סטפינגס חדשים שמוסיפים פיצ'רים, משפרים תדר (ויכולות OC), ומורידים TDP וכו'. זה לא קשור בכלל ל-Errata שעכשיו התפרסם.

פורסם

א. אינטל כנראה נתנה אישור לסטפינג חדש שכנראה יתקן את השגיאות.

ב. (ציטוט מהמאמר בסעיף הקודם, תרגום חופשי מאנגלית:)

"... קודם כל, אין שום סיבה להיכנס לפאניקה ולא לקנות את המעבדים, הם בסדר גמור כמו שהם, "רשימות הבאגים" (Errata) תמיד מקבלות יחס מוגזם אצל הפאנבויז, וזאת אינה יוצאת דופן. הסטפינג החדש, שנקרא "סטפ F" על ידי מקור אחד - "סטפינג חדש" על ידי אחר - הוא לא עניין גדול. בכל מקרה, הוא לאחרונה קיבל אישור.

הדבר המשמעותי פה הוא שאינטל לקוחת את הבאגים מספיק ברצינות כדי לעשות את התהליך של סטפינג חדש כדי לתקן אותם, משהו יקר למדי. אני מניח כשאתה מושך מוצר (מקדם את תאריך היציאה שלו) ב-3+ חודשעם, יש מחיר, וזהו המחיר. משתמשי קצה (אנחנו) לא יראו שינוי כלשהו או בכלל."

אף אחד לא הקדים את תאריך היציאה של ה-C2D ב-3 חודשים, בטח ובטח שלא ביותר

לשנות סטפינג עכשיו זה זמן טוב כמו כל זמן אחר, הגיעו לפתרון של הבאגים ומיישמים אותם בייצור, לא יקר ולא נעליים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים