פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אנשים פה לא רציניים. בואו נעשה סדר בדברים, fear combat, מולטיפלייר חינמי ומתקדם. football manager 2006, כי לקחתי עם הפועל את גביע אופ"א ומכרתי את בן סהר ב10 מליון יורו לארסנל ( ;D). אובליביון, משחק שלא נגמר (עד שלמעשה, הוא נגמר). ומספר אלטרנטיבות שקשורות בטעם של המשתמש כגון: הירוס 3 או 4 (קלאסות), סימס 2 (מי שזריז ומיומן, יכול לשבת על זה כל החיים), ג'נרלס זירו האור, אנביאיי 2006 (לשחק עם חברים). וכמובן, הגדול מכולם, פרו אבולושן לסוני
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אסטרטגיה (תפקידים) לא זוכר בדיוק באיזה שנה הוא יצא יש לו הרחבה אחת אני יכול להגיד לך זה השם של המשחקTotal Annihilation Kingdomsוזה השם של ההרחבהTotal Annihilation Kingdoms Iron Plague
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אסטרטגיה (תפקידים) לא זוכר בדיוק באיזה שנה הוא יצא יש לו הרחבה אחת אני יכול להגיד לך זה השם של המשחקTotal Annihilation Kingdomsוזה השם של ההרחבהTotal Annihilation Kingdoms Iron PlagueTA:K is utter crapTA the one and only, CT is an RTS god.
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים הירוס 3 או 4 (קלאסות), סימס 2 (מי שזריז ומיומן, יכול לשבת על זה כל החיים), ג'נרלס זירו האור, אנביאיי 2006 (לשחק עם חברים). וכמובן, הגדול מכולם, פרו אבולושן לסוני הירוס 4?!!?!?מה זה חרא של משחק!!! :bash: :s07: ואכן פרו אבולושן שולט בפלייסטישן
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים מכל ההירוסים אין כמו 3 עם כל ההרחבחות שלו!!!!!!!!צודק בקשר להירוס.5 משחקים:HL2FARCYOBLIVIONGTA VICE CITYCALL OF DUTY 1/2POP1/2/3NEED FOR SPEED MOST WANTEDKOTOR 1
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים 5 משחקים: HL2 FARCY OBLIVION GTA VICE CITY CALL OF DUTY 1/2 POP1/2/3 NEED FOR SPEED MOST WANTED KOTOR 1 אני לא בטוח.... אבל ניראה לי שיש פה יותר משבע.
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים מה זה משנה רשמתי את המשחקים הטובים מבחינתי, זה שהוא אמר 5 לא אומר שאתה חייב לשים רק 5
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים הוא אמר שימו חמש... אז כולם שמו 5 ואתה 8...אז יאללה למה שמישהו לא ישים 1000.... הוא הרי לא התכוון ברצינות ל5...
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מכל ההירוסים אין כמו 3 עם כל ההרחבחות שלו!!!!!!!!אמת!!!או במילים אחרות אתה מתכוון HEROES COMPLETE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.