עבור לתוכן

פטור תספורת

Featured Replies

פורסם

לפני מספר חודשים יצאה פקודה שמדבר על חבישת כובע על מדיי א, זאת אומרת שאפשר ללכת עם כובע כל מדיי א

בקשר לשיער , תלך לקבן תבכה לו ותקבל אישור לגידול שיער , או תלך לרופא ותקבל פטור רפואי.

ככה או ככה או פטור נפשי או רפואי לגידול שיער

פורסם

לפני מספר חודשים יצאה פקודה שמדבר על חבישת כובע על מדיי א, זאת אומרת שאפשר ללכת עם כובע כל מדיי א

בקשר לשיער , תלך לקבן תבכה לו ותקבל אישור לגידול שיער , או תלך לרופא ותקבל פטור רפואי.

ככה או ככה או פטור נפשי או רפואי לגידול שיער

כן זה אמור לבוא במקום כומתא

פורסם

רגע רגע...

ז"א שאפשר ללכת עם כל כובע עם מדי א?

כי ממה שאני יודע (אני לומד בטכני, ואנחנו על מדים וזה) מותר ללכת עם כובע של חיל האויר (כי אנחנו ח"א)

אז ז"א שעכשיו אני יכול ללכת עם איזה כובע שאני רוצה? (נגיד של אדידס וזה)

פורסם

סביר להניח שיש הגבלות, נניח שהכובע חייב להיות בצבע מסויים ובלי סמל.

פורסם

תעשה ניתוח לייזר להסרה.

פורסם

רגע רגע...

ז"א שאפשר ללכת עם כל כובע עם מדי א?

כי ממה שאני יודע (אני לומד בטכני, ואנחנו על מדים וזה) מותר ללכת עם כובע של חיל האויר (כי אנחנו ח"א)

אז ז"א שעכשיו אני יכול ללכת עם איזה כובע שאני רוצה? (נגיד של אדידס וזה)

לא יודע בדיוק כי השתחררתי בדיוק בזמן לפני שכל החרא הזה התחיל, אבל אני מאמין שרק כובע של ח"א מותר לשים ...

פורסם

יש למישהו את הפקודה? אני די בטוח שזה הנפצה לפי כמה כתבות שהיו בעיתון שאמרו ש"חושבים על" ו"רוצים לעשות ש" יהיה מותר להיות עם כובע על א'

הכובע היחידי שאני יודע שתקנית ללכת איתו על א' זה כובע טייסים או כובע רס"רים שכזה (כמו טייסים\חובלים רק בצבע בקו"ם)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שטות במיץ, אתה מטעה אנשים - אסור, אסור ללכת עם שום סוג של כובע על מדי א.

על מדי ב לעומת זאת, מותר להסתובב עם כובע, עם הגבלות במסגרת היחידה. (הרס"ר יכול להחמיר עם הפקודות.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים