פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אני מתגייס בקרוב ויש לי כתם לידה על הקרקפת.. (כן כן) עכשיו רק עם שיער ארוך מקדימה לא רואים את אותו כתם.עכשיו יש לי אישור מרופא עור שרשם לי " מומלץ לא לחשוך לשמש (את הכתם)"השאלה היא אם יש עוד משהו שאני יכול לעשות לפני הגיוס (ללכת לרופא צבאי הוא או משהו אחר) כדי שלא יגלחו לי את הראש..או לבוא בגיוס ושם כבר העניין מסתדר.תודה מראש
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אם יש מצב שהתספורת שלך זה שיער קצר בכיוון של קצוץ ולא רואים כלום אז תגיע ככה ותביא אישור מרופא שככה הכי טוב ויאללה גבר גיוס נעים
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים או לבוא בגיוס ושם כבר העניין מסתדר.כן בטח....תקשר ללשכת גיוס שיפנו אותך לרופא...עם האישורים המתאימים...
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר התקשרתי ואמרו לי שפטור תספורת רק מוציא רופא צבאי ורק בזמן השירות.השאלה אם אפשר לנדנד להם ולבקש לראות רופא (כמו שיש בצו ראשון)ותודה.. נקווה שיהיה גיוס נחמד
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אתה יכול לבקש מהרופא שלך עכשיו שירשום לך המלצה..ואז להתחיל להזיז עניינים בלשכת גיוס..
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מצטער על התגובה המאוחרת, אבל יש לי פתרון מצוין בשבילך: כובע.אולי על מדי ב' כן..אבל על מדי א' אסור ללכת עם כובע....(אלה אם הוא יהיה ממש @#$%^ וילך עם כומתה על הראש..)..
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים חחח עלק ללכת עם כומתההרגת אותי עכשיו אני על הריצפהולגבי התספורת... הכתם כל כך גדול?אם תהיה עם שיער למשל 4 או 5 אז יראו?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים בוא אני יסביר לךאי אפשר להוציא שום פטור לפני הגיוס..תגיע, תראה רופא ותראה רופא שיחליט אם להחליט להעניק לך פטור לגידול שיער (עד חמישה סנטימטר)או שתלך לקבן ותגיד לו שאתה מתבייש בכתם הזה ולא נעים לך ללכת ושכולם רואים אותו, ואז הם תזיין לו ת'שכל מספיקהוא יתן לך פטורבנתיים אתה יכול להסתובב עם כובע (אם הרופא בנזונה לא נותן לך פטור לשיער אז תבקש ממנו אישור ללכת עם כובע על א.)
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר כן חשבתי על כובע..אבל זה אידיוטי. כי זה גם עניין של יופי, על הכתם כמובן אין שיער!והוא על המצח למעלה.אה דרך אגב אני אהיה גובניק אם לא אמרתי. טירונות 02.וכובע זה אידיוטי כי מה יקרה שאר הזמן.. יראו את הכתם כל הזמן.. אני לא ילך עם הכובע גם בלילה..כדי להסתיר אותו
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים יש לי שער יפה יותר כשהוא ארוך, אתם חושבים שהוא יתן לי אישור?חחח איזה לא מצחיק אני ....
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר חחח.. טוב אז רצינות..באמת שזה לא אפשרי מבחינה אסטטית..א. אני לא הולך לקרבי.. ככה שזה לא כל כך חשוב תספורת צבאית,ותאמינו לי שהייתי מעדיף לעשות תספורת צבאית ושלא יהיה לי את הכתם הזה.והשיער ממש לא ארוך, גם לא מקדימה.זאני יבוא לגיוס אני יעשה הכי קצר שאפשרגם מטעמי נוחות
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים חחח.. טוב אז רצינות..באמת שזה לא אפשרי מבחינה אסטטית..א. אני לא הולך לקרבי.. ככה שזה לא כל כך חשוב תספורת צבאית,ותאמינו לי שהייתי מעדיף לעשות תספורת צבאית ושלא יהיה לי את הכתם הזה.והשיער ממש לא ארוך, גם לא מקדימה.זאני יבוא לגיוס אני יעשה הכי קצר שאפשרגם מטעמי נוחותדווקא אצל ג'ובניקים יותר מקפידים על תספורת והופעה והכול כי אתה תקוע עם רס"רים כל היום ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.