פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים שלום , קניתי לוח חדש gigabyte GA - 8I945GMH-RHהמעבד שלי הוא אינטל פנטיום 4 3.0...המעבד היה בלוח אחר asus p5p800s שם בקלות בביוס הצלחתי לעשות אובר קלוק למעבד...בלוח שיש לי עכשיו אני נכנס לביוס ופשוט האפשרות של האובר קלוק למעבד לא קיימת...יש גם תוכנה שמקבלים עם הלוח easy tuner 5 שאני מתקין את התוכנה הכפתור של האובר קלוק צבוע באפור ובלתי ניתן ללחוץ עליו...כאילו חסמו לי את האפשרות לעשות אובר קלוקינג...מישהו מבין על מה אני מדבר?תודה....
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר כן קראתי את כל הספר של הלוח ובאמת לחצתי וקיבלתי את כל האפשרויות הנסתרות אבל עדיין באופן מדהים שעוד לא קרה לי פשוט אני לא מוצא את האפשרותלאובר קלוק....וגם בתוכנות צד שלישי זה כאילו חסום לי...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אני לא יודע איזה ביוס יש לך.אבל בג'יגה זה בדר"כ AWARD.ולכן מה שאמרתי אמור לפתוח לך את האופציות.ואז יש לך אולי עוד אופציה ל-OC.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תעדכן את הביוס.(על אחריותך בלבד!!, תיקרא טוב טוב את ההסברים בחוברת של הלוח אם לפני שאתה עושה משהו!, ובבקשה אל תעדכן מתוך הווינדווס!).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.