עבור לתוכן

בעיה בלוח DFI INFINITY 975X

Featured Replies

פורסם

סוף סוף גיליתי את הבעיה, אבל אני לא יודע איך לטפל בה...

הזכרון שלי במהירות 667, וכשאני עושה אוברקלוק למעבד, אז משום מה המהירות של הזכרון גם עולה... ניסיתי לשים את הזכרון גם על AUTO וגם לשים על מהירות של 667, אבל בכל זאת מהירות הזכרון עולה. מה שמעניין זה שהמהירות עולה כך שהיחס בין המעבד לזכרון נשאר 4:5, שזה אומר שהיחס הזה איכשהו נעול אצלי. אז איך אני יכול לעשות כך שהיחס יהפוך ל1:1?

עוד דבר, כשאני לוחץ על TAB במהלך הBOOT בשביל שזה יראה לי את המסך הראשון הזה שבו זה מחשב לך את כמות הזכרון, מהירות המעבד ומהירות הזכרון, זה מראה לי שמהירות הזכרון היא 166 בDUAL CHANNEL... ככה זה אמור להיות? זה לא אמור להראות לי 333?

עריכה: אין יותר בעיה עם הזכרון, מצאתי את הפתרון, צריך לשים את מהירות הזכרון על 533 ואז היחס יהיה 1:1...

נשארה השאלה לגבי מסך ההתחלה אם לוחצים על TAB...

פורסם

DDR2-667 זה יחס של 4:5

זה אמור להיות ככה

תקבע יחס DDR2-533 ותתחיל לעשות OC

לגבי הזכרון עם איזה ביוס אתה עובד? 731?

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק איזה BIOS יש לי?

טוב, הצלחתי לעשות את האוברקלוק כמו שצריך, והעלתי את הFSB ל333... המחשב יציב לגמרי כפי שנראה, אבל כשהפעלתי תוכנה לניתור טמפ' ואת S&M על FULL LOAD, המעבד הגיע לטמפ' של 76 מעלות! לא נראה לי שזה בריא בשבילו... המחשב הורכב במעבדה, (והם מריצים תוכנות לבדיקת יציבות) אז אני לא חושב שיש בעיה בהרכבת הקירור או משהו בסגנון. השתמשתי ב3 תוכנות שונות לניתור כל פעם, וגם ישר אחרי שהמחשב הגיע לטמפ' עשיתי RESTART בשביל להסתכל מה הBIOS אומר, ובאמת הוא מגיע לטמפ' המטורפת הזאת...(רק ליבה אחת אבל, השניה הייתה על ~60....) שמתי בחזרה על מהירות STOCK והרצתי, והטמפ עברה גם את ה70...

אני עובד על המחשב כבר יותר משבוע ומשחק בOBLIVION על ההגדרות הגבוהות ביותר, ואין שום בעיות יציבות, אך זה אומר שכל הזמן הזה המעבד עובד על טמפ כזאת? ב-IDLE על הDESKTOP הטמפ' היא 55~...

מה אתם אומרים?

פורסם

עם Freezer 7 Pro? קשה לי מאוד להאמין לטמפ' כזאת

בדקת עם SmartGuardian?

פורסם
  • מחבר

הרגע בדקתי עם SMART GUARDING כמו שהצעת, והטמפ' בOC היא 44 מעלות גם בIDLE וגם בLOAD... אם זה באמת ככה אז סבבה :) כתוב שם אבל שהVOLTAGE לDRAM הוא 2.95... זה לא גבוה מדי? זה לא אמור להיות 2.2? הטמפ' של הPWM IC היא 56 מעלות... מה זה אומר?

פורסם

תבדוק מה המתח האמיתי של הזכרונות בביוס

פורסם
  • מחבר

המתח BIOS 2.0ב... מה אתה חושב לגבי אוברקלוק לזכרונות?

בהתחלה כשניסיתי אוברקלוק בפעם הראשונה, לא שמתי את הזכרונות על 1:1, ועשיתי להם בטעות אוברקלוק עצבני לבערך 430(מ333) והמחשב נתקע... אחרי זה עשיתי על 370 והיה יציב... כדאי לי להעלות להם מתח ולשים BUS על +370 לדעתך? או שעדיף להשאר ככה כשאני יודע שאני על אוברקלוק לא מסוכן בכלל? המטרה שלי היא להוציא את המקסימום בהנחה שאין שום סכנה WHATSOEVER לשום רכיב, לא להוציא את המיץ... עכשיו אני קצת מתחרט שלא קניתי זכרונות של 800 בזמנו :(

איך הPQI שלי נחשבים בתור אוברקלוקרים? זה נחשב לזכרון VALUE? (הזכרון הוא CL5)

עוד דבר... לאיזה BIOS לעדכן? ל713 או ל816? וצריך לעדכן בכלל במקרה ואני לא מתכוון לעשות יותר אוברקלוק?

אה, וכיבית את הC1E אצלך? או שהשארת דלוק? כשאני משאיר דלוק אז הBIOS לא שומר את השינוי לFSB אצלי, וכשאני מכבה אז הכל סבבה, אבל אז הEISA או איך שזה נקרא לא פועל והמכפלה לא יורדת..

פורסם

816 לא ביוס רשמי, 731 אחרון שרשמי

ותבדוק יציבות לזכרון

אם הוא יציב לגמרי אין סיכון בשבילו

ה-C1E דלוק ועדיין שומר הגדרות

פורסם
  • מחבר

בעזרת איזו תוכנה אתה ממליץ? PRIME? מה השם המלא שלה?

מוזר מאד לגבי הC1E... לא מבין למה אצלי זה לא שומר... :\

פורסם

לא יודע למה אצלך זה לא שומר

תנסה לעדכן לביוס 731 (אם זה לא הביוס הנוכחי כמובן)

ו-Prime לא בודקת יציבות זכרון

תבדוק עם S&M או עם Memtest86+

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם S&M והוא פשוט לא החזיר תשובה בסוף הבדיקה לגבי הזכרון... יש גרסה שהיא לא BETA של S&M? כי לא מצאתי אחת

איך אני בודק מה הגרסה של הBIOS שלי? או שאין סיכוי שהוא 731 אם לא עשיתי עדיין שום עדכונים?

פורסם

יש סיכוי לדעתי שזה עם 731

לדעתי זה צריך להופיע ב-POST (במסך הראשון של המידע שמופיע אם אתה מבטל את ה-Full Screen Logo)

לגבי ה-S&M כולן BETA

ביטלת את הבדיקה למעבד והשארת רק לזכרון?

פורסם
  • מחבר

כן...

אותה התוצאה אגב(אין תוצאה) גם עם אוברקלוק וגם בלי... אני מאד מקווה שלא דפקתי את הזכרון בפעם הראשונה שניסיתי לעשות אוברקלוק והעלתי אותו גבוה מאד והמחשב לא עלה... (והגדרות הBIOS התאפסו בעצמן)

בכל מקרה, אני עובד כל הזמן על המחשב ומשחק בOBLIVION על ההגדרות הגבוהות ביותר, ואין שום ARTIFACTS או CRASHES אז אני חושב שאין שום בעיה...

אגב, המסך הראשון של המידע עובר מהר מאד... יש דרך לעצור אותו?

פורסם

לא אמורים להיות ארטיפקטים , זה לא כרטיס מסך .

אבל כדאי שתוודא יציבות מכיוון שאם זה עדיין לא יציב , הוא יכול לקרוס לך במהלך עבודה שוטפת .

פורסם
  • מחבר

טוב, עשיתי עדכון וזה בהחלט לא היה ה731 כי כל הבעיות שהיו לי עד עכשיו נפתרו :)

עכשיו אני מריץ את הPRIME בשביל לבדוק את הזכרון... מקווה לטוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים