עבור לתוכן

שאלה על doom 3

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה להתקין את המשחק doom3 על המחשב שלי.

יש לי עליו כמה שאלות והן

1-האם geforce 7600gs יוכל להריץ אותו באיכות בינונית עד גבוה, יחד עם 1giga 667mhz cl5 5-5-5-12 ddr2 ומסך בעל קצב ריענון של 75mhz?

2-אני יודע שיש הרבה גירסאות למשחק הזה. שאלתי היא איזה גירסה להוריד (להזכירכם המשחק עדיין לא מותקן על המחשב שלי)?

3-האם המשחק הזה מומלץ, כיף לשחק בו?, או שאולי לא כדאי לי להוריד אותו. אני בעיקרון מחפש יריות (אף פעם לא היתנסתי בזאנר הזה), אבל בלי חיילים. אתם יודעים יריות קלאסיות כאלה, לא צבא וזה.

4-האם המשחק הזה חדש?

תודה מראש לעונים וללא עונים

פורסם

1- כן, יעבוד בסדר גמור (אגב, לא משנה איזה קצב רענון המסך) - אומנם לא אמרת איזה מעבד, אבל אני משער שלא תהיה לך בעיה

2- אסור לדבר על ווארז בפורום, תקרא את החוקים

3- אני שנאתי את המשחק, שעמם אותי למוות

4- לא ממש, הוא יצא לפני שנתיים (אוגוסט 04)

פורסם

1.אני מניח שהוא יכול להריץ על פירוט טוב (יותר מבינוני).

2.לא מייעצים פה על הורדות :nono:

3.יש משחקים יותר טובים ממנו,אבל אם אתה מחפש משחק עם חייזרים ומפלצות אני מניח שהוא יספק אותך.

4.לא ממש,יצא ב2004.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סליחה, לא ידעתי.

אז איזה גירסה לקנות ( :smile1:), כי אני יודע שיש הרבה גירסאות למשחק, אז איזה מהם הכי מומלצת.

דרך אגב המשחק ניראה טוב?

פורסם

לא לזלזל! אל תשכחו שפריי מבוסס על המנוע שלו, והוא עדיין מציג גרפיקה מצויינת.

פורסם

זה משחק ישן, הטקסטורות שלו על הפנים ואין הרבה אינטראקציה עם הסביבה.

יותר מזה, זה לא ממש משחק יריות. המשחק בנוי כמו סרט אימה כשיש שימוש בתאורה חלשה וחושך מוחלט בשילוב עם מפלצות שיוצאות מהקירות ומתגנבות מאחוריך + מוסיקה דרמטית.

יש בו עלילה משעממת שצריך לקרוא ולשמוע בעיון כדי למצוא רמזים וקודים סודיים לארונות עם נשקים.

סה"כ נהנתי לשחק בו אבל הוא דיי מפחיד. לא ממש משחק יריות מטורף.

אם אתה רוצה משחק שהוא פשוט לירות בכל מה שזז עם טונה של תחמושת אני מציע לך לבדוק את serious sam 2.

עם הכרטיס מסך שלך אין סיבה שלא תוכל להריץ דום בultra high quality - תלוי במעבד כמובן.

פורסם
  • מחבר

מה זה המשחק הזה?

הוא מהנה?

מה העלילה בו?

האם המחשב שלי עומד בדרישות שלו (מעבד amd athlon64 am2 3800x2 2066mhz 90nm 2mb-l2)

מתי הוא ייצא?

פורסם

google?

המחשב שלך מספיק חזק לזה.

פורסם

דום 3 = שיעמום

אם אתה מחפש מישחק מפחיד תנסה את "פחד"

ואם אתה רוצה מישחק יותר מגוון תנסה את HL2

פורסם

ברור שיכול להריץ על הכי גבוה .. אני אם 6600GT מריץ אותו על הכי גבוה איזה שטויות.. ! :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים