עבור לתוכן

הוספתי מתח ללוח... והמחשב לא עולה יותר. הצילו!

Featured Replies

פורסם

DS3 עבד בסדר גמור בבאס 420 ושמר על טמפרטורה אחידה. המעבד התחמם ב-10 מעלות מהסטוק, אבל עדיין עבד כמו שצריך. רציתי להגיע ל-450 אבל הWINDOWS קרס.

עכשיו ניסיתי לתת לו 440, והעליתי את המתח ב-0.1. ועכשיו המחשב בכלל לא עולה. אפילו לא הביוס (שאני צריך כדי לשנות חזרה!!!). מה עושים?!

פורסם

קח את החוברת שקיבלת עם הלוח

תחפש באיורים את הסימון על הלוח שכתוב clear cmos

תנתק את המחשב מהחשמל

ותוזיז את הג'מפר לפינים 2 ו3 ואחרי זה תחזיר ל1 ו 2

ואז זה אמור לעשות ריסט לביוס

פורסם

תאתחל תביוס בצורה פיזית תעבור על הסיפרון של הלוח יש שם צ'מפר שמאתחל תלוח תשתמש בו

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שעברתי על כל הספרון ורבותי - אין שם שום Clear Cmos :(

אבל ניתקתי אותו מהחשמל והחזרתי ועכשיו הוא שוב פועל. הללויה!

ובלי קשר - למה זה קרה? האם טעיתי בהערכה שצריך להוסיף מתח ללוח? כי אם כן אז עכשיו לנסות להוסיף מתח למעבד? מה אתם ממליצים לעשות כדי לעזור לו להגיע ל-450? (הזכרונות יכולים להגיע ל-900. בדקתי בבאס יותר נמוך... וזה הזכרונות CEON, אגב, שמאוד מעניין שמצליחים להגיע ל-900 בלי בעיה. הבעיה זה שהתזמונים עולים. הדיון בפורום זכרונות-מעבדים).

פורסם

צפון מזרח לבטרייה הגדולה

כמעט נוגע בה

זה אמור נראה לי להיות בעמוד 7 בחוברת, תסתכל איפה שכתוב clr_cmos, מעל הבטריה, משמאל לצ'יפ הגדול

עריכה: אוקי, איזה ספק?

פורסם
  • מחבר

הספק צריך להספיק - 400W של HEC (הגיע עם ה-COMPUCASE).

אוקי, אני רואה את הג'מפר (בשרטוט, לפחות)... פשוט מוציאים ומחזירים?

מקודם ניתקתי את המחשב מהחשמל והחזרתי וזה שוב פעל. הורדתי לו את תוספת המתח והורדתי לבאס 430, והוא שוב קרס. מוזר. ב-420 הוא עובד מצויין, בלי לגמגם. עובר בנצ'ים של לחץ. פתאום 430 הוא אפילו לא פועל? What gives?

פורסם

טוב זה זכרונות 800 יכול להיות שכבר סחטת אותם עד הסוף שעשית 820

עדיף כבר להישאר על זה ולא להמשיך זה מספיק טוב

פורסם
  • מחבר

אבל הזכרונות עבדו לי מצויין ב-900 אפילו, בבאס 300. אז איך זה יכול להיות הזכרונות?

בוא נניח שזה לא הזכרונות... לנסות להעלות מתח למעבד, עכשיו? כי 420 עובד מצויין ו-430 לא עובד בכלל. הטמפרטורות של הלוח לא עולות מהסטוק גם ב-420. הטמפרטורות של המעבד כן עולות, ב-10 מעלות בערך במנוחה.

הצעות?

פורסם

omgwtf

allendaler? מקורי

בכל מקרה

הCEON האלה שבחיים לא שמעתי עליהם ולמה לעזאזל נתקעת איתם, אם זה היה מקרה שלי, בחיים לא הייתי נותן להם להביא לי משהו מוזר כזה

זה value?

קח בחשבון שכל התוצאות המדהימות שיש במקומות כמו xtreme systems הן עם זכרונות יקרים יותר עם תזמונים יותר טובים וצ'יפים איכותיים

פורסם

זה בכלל לא לעניין שיש לך שני דיונים על אותו נושא אז אני מציע שתתמקד באחד בלבד

פורסם
  • מחבר

אין ספק שאני אחליף את הזכרונות (או אקבל זיכוי כספי... מה אכפת לי לקבל 300 ש"ח בחזרה אם הם בכל מקרה מגיעים לי ל-900. הרי כל הקטע זה שהם יצליחו לעשות את זה כדי לאפשר את זה ללוח ולמעבד. ההפרש בביצועים, אני מניח, הוא שולי).

אבל עכשיו בואו ננסה למשוך את הלוח והמעבד ליותר מ-420, כי אני עכשיו יודע שהזכרונות מסוגלים. אז מה הצעד הבא? (זהו... מיקדתי את הנושא: OC נוסף מעל 420... רדו מהזכרונות).

עדכון: 425 גם פועל לי. 430, כאמור, לא.

פורסם

אתה בודק שזה יציב כל פעם?

עם כן אחלה אובר.

פורסם
  • מחבר

בודק. וכן, יציב.

עדכון: ב-425 הוא קרס בניסיון שני. כיביתי את המזגן, אז יכול להיות שזה בגלל שהמעבד מתחמם יותר מדי.

אני לא בטוח לגבי אחלה אובר כי אומרים שהלוח יכול לעשות 480 ולהשאר יציב. יש מצב שזה בגלל המעבד שמתחמם? (ב-420 הוא 10 מעלות מעל סטוק, במנוחה).

פורסם

איזה קירור למעבד?

פורסם
  • מחבר

כרגע - סטוק.

שאיפה - נינג'ה פלוס.

אבל אני לא יודע אם זו הבעיה.

1. הלוח נשאר בטמפרטורה אחידה גם כשאני מעלה את הבאס, לכן ההתחממות שלו אינה הסיבה.

2. ניסיתי להוסיף ללוח מתח ולהעלות את הבאס - ועדיין זה קורס בכל ערך מעל 420.

3. המעבד מתחמם מאוד במאמץ בבאס 420 ומגיע ל-65 מעלות. במנוחה הוא 10 מעלות יותר מהסטוק.

4. הזכרונות יכולים להגיע ל-960 אז הם לא הסיבה.

מחשבות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים