פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר טוב אז כרגע יש לי בעיה לקחת את DS4 או לא זה יהיה בסדר לשים עליו כרטיס של ATI כאשר הוא מתאים ל SLI או שזה בסדר ואם אפשר עוד שאלה הלוח הזה עד כמה באס הוא יכול להחזיק תודה לעונים סליחה שאני משנה לכם את נושא השיחה אבל אני במצב שאני צריך את התשובות קצת מהר תודה מראש לבסוף איזה לוח יותר משתלם\כדי לי לקנות הDS4 או ה INFINITY כי אמרו לי שה 965P יותר טוב כי הוא יותר חדש אבל לא יודע \או הגיוני תוכלו לעזור לי גם בזה תודה תוכלו גם לעזור לי עם זכרונות היציעו לי את ה Corsair TWIN2X1024-6400 1024MB (2x512) DDR II 800 Dual XMS Memory ב 950 ש"ח וחשבתי שאם התקציב שלי של המחשב כל כך גבוה אז אני כבר יסגור את כל הפינות ויקח זכורות 2GB חזקים לOC והזכרונות האלה ב 2GB הם ב 1700 ש"ח מה אתם אומרים יש הצעות אחרות תודה על כל העזרה שלהם כל הזמן האם תוכלו להעזור לי באחרונות האלה אני מבטיח לא להציק לכם יותר תודה תודה תודה (סליחה שיש כל כך הרבה בקשות )
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים טוב אז כרגע יש לי בעיה לקחת את DS4 או לא זה יהיה בסדר לשים עליו כרטיס של ATI כאשר הוא מתאים ל SLI או שזה בסדר ואם אפשר עוד שאלה הלוח הזה עד כמה באס הוא יכול להחזיק תודה לעונים סליחה שאני משנה לכם את נושא השיחה אבל אני במצב שאני צריך את התשובות קצת מהר תודה מראש לבסוף איזה לוח יותר משתלם\כדי לי לקנות הDS4 או ה INFINITY כי אמרו לי שה 965P יותר טוב כי הוא יותר חדש אבל לא יודע \או הגיוני תוכלו לעזור לי גם בזה תודה תוכלו גם לעזור לי עם זכרונות היציעו לי את ה Corsair TWIN2X1024-6400 1024MB (2x512) DDR II 800 Dual XMS Memory ב 950 ש"ח וחשבתי שאם התקציב שלי של המחשב כל כך גבוה אז אני כבר יסגור את כל הפינות ויקח זכורות 2GB חזקים לOC והזכרונות האלה ב 2GB הם ב 1700 ש"ח מה אתם אומרים יש הצעות אחרות תודה על כל העזרה שלהם כל הזמן האם תוכלו להעזור לי באחרונות האלה אני מבטיח לא להציק לכם יותר תודה תודה תודה (סליחה שיש כל כך הרבה בקשות ) בתקציב הזה יש זיכרונות הרבה יותר טובים מה - CORSAIR שהציעו לך. המלצה שלי - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14277
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר טוב אז כרגע יש לי בעיה לקחת את DS4 או לא זה יהיה בסדר לשים עליו כרטיס של ATI כאשר הוא מתאים ל SLI או שזה בסדר ואם אפשר עוד שאלה הלוח הזה עד כמה באס הוא יכול להחזיק תודה לעונים סליחה שאני משנה לכם את נושא השיחה אבל אני במצב שאני צריך את התשובות קצת מהר תודה מראש לבסוף איזה לוח יותר משתלם\כדי לי לקנות הDS4 או ה INFINITY כי אמרו לי שה 965P יותר טוב כי הוא יותר חדש אבל לא יודע \או הגיוני תוכלו לעזור לי גם בזה תודה תוכלו גם לעזור לי עם זכרונות היציעו לי את ה Corsair TWIN2X1024-6400 1024MB (2x512) DDR II 800 Dual XMS Memory ב 950 ש"ח וחשבתי שאם התקציב שלי של המחשב כל כך גבוה אז אני כבר יסגור את כל הפינות ויקח זכורות 2GB חזקים לOC והזכרונות האלה ב 2GB הם ב 1700 ש"ח מה אתם אומרים יש הצעות אחרות תודה על כל העזרה שלהם כל הזמן האם תוכלו להעזור לי באחרונות האלה אני מבטיח לא להציק לכם יותר תודה תודה תודה (סליחה שיש כל כך הרבה בקשות ) תוכלו לענות לי גם על שאר השאלות וגם לאמליץ לי על זכרונות ב 1500 ש"ח ב 1700 קצת יקר תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים זכרונות ב - 1550 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14777
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר זכרונות ב - 1550 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14777 אז לא כדי לי את מה שהוא היציע ה CORSAIR תגידו יש זכרונות בלוגיק שהם יותר טובים ממה שהוא הציע בסביבות 1500 ובקשר ללוח יש סיכוי שמישהו יענה לי על השאלות האחרות ששאלתי טוב אז כרגע יש לי בעיה לקחת את DS4 או לא זה יהיה בסדר לשים עליו כרטיס של ATI כאשר הוא מתאים ל SLI או שזה בסדר ואם אפשר עוד שאלה הלוח הזה עד כמה באס הוא יכול להחזיק תודה לעונים סליחה שאני משנה לכם את נושא השיחה אבל אני במצב שאני צריך את התשובות קצת מהר תודה מראש לבסוף איזה לוח יותר משתלם\כדי לי לקנות הDS4 או ה INFINITY כי אמרו לי שה 965P יותר טוב כי הוא יותר חדש אבל לא יודע \או הגיוני תוכלו לעזור לי גם בזה תודה תוכלו גם לעזור לי עם זכרונות היציעו לי את ה Corsair TWIN2X1024-6400 1024MB (2x512) DDR II 800 Dual XMS Memory ב 950 ש"ח וחשבתי שאם התקציב שלי של המחשב כל כך גבוה אז אני כבר יסגור את כל הפינות ויקח זכורות 2GB חזקים לOC והזכרונות האלה ב 2GB הם ב 1700 ש"ח מה אתם אומרים יש הצעות אחרות תודה על כל העזרה שלהם כל הזמן האם תוכלו להעזור לי באחרונות האלה אני מבטיח לא להציק לכם יותר תודה תודה תודה (סליחה שיש כל כך הרבה בקשות )
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים טוב אז כרגע יש לי בעיה לקחת את DS4 או לא זה יהיה בסדר לשים עליו כרטיס של ATI כאשר הוא מתאים ל SLI או שזה בסדר כן זה יהיה בסדר. ואם אפשר עוד שאלה הלוח הזה עד כמה באס הוא יכול להחזיק אני מניח שהוא יכול להחזיק 480 באס יציב , יותר אני כבר לא בטוח (זה לפי המידע על ה - DS3) תודה לעונים סליחה שאני משנה לכם את נושא השיחה אבל אני במצב שאני צריך את התשובות קצת מהר תודה מראש לבסוף איזה לוח יותר משתלם\כדי לי לקנות הDS4 או ה INFINITY כי אמרו לי שה 965P יותר טוב כי הוא יותר חדש אבל לא יודע \או הגיוני תוכלו לעזור לי גם בזה תודה אני הייתי הולך על ה - DS4 על פני ה - DFI INFINITY 975X-C תוכלו גם לעזור לי עם זכרונות היציעו לי את ה Corsair TWIN2X1024-6400 1024MB (2x512) DDR II 800 Dual XMS Memory ב 950 ש"ח וחשבתי שאם התקציב שלי של המחשב כל כך גבוה אז אני כבר יסגור את כל הפינות ויקח זכורות 2GB חזקים לOC והזכרונות האלה ב 2GB הם ב 1700 ש"ח מה אתם אומרים יש הצעות אחרות תודה על כל העזרה שלהם כל הזמן האם תוכלו להעזור לי באחרונות האלה אני מבטיח לא להציק לכם יותר תודה תודה תודה (סליחה שיש כל כך הרבה בקשות ) לא מצאתי זכרונות משתלמים בלוגיק אז אני מציע לך לקנות את הזכרונות בנפרד משאר המחשב מפנדה (אלו שהצאתי לך קודם).
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אני דברתי על זה ש-AMD יבטלו את הצ'יפסט, לא אינטל!למה להם לבטל משהו שמוסיף ג'ובות לכיס והרבה כבוד ואגו?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים ל-AMD לא אכפת כמה אינטל מרוויחיםל-AMD יש הוצאות ענקיות (הקמת מפעלים, רכישת ATI) ואם זה מביא כסף הם ימכרו ערכות שבבים לאל-קעידה
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אז מישהו יודע משהו לגבי הצ'יפסט הזה?מתי הוא יצא?ואיזה לוחות יתבססו עליו? (יהיה LanParty שיתבסס עליו בשביל מעבדי אינטל?).
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים לא תהיה סדרת LP לאינטל...אבל יצא לוח מבוסס RD600 לאינטל והוא מבטיח להיות משהו טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.