פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים המחשב שלי פתאום נכבה ולא נידלק יותר זה קרא בזמן שהתקנתי מחדש כרטיס מסך איפוס ביוס לא עזר ניתקתי את כל מה שעפשר הסרתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הלוח מחובר לספק אבל עדין לא נידלק איך אפשר לדעת אם הבעיה בלוח אם או בספק? תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים איזה ספק יש לך?איזה כרטיס דחפת?האם יהיה ריח של משהו שרוף שבא מהספק?אם הספק שלך דלוק אז המאוורר יסתובב.הביוס שלך עכשיו מצפצף?עשית משהו חריג?
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר לא דחפתי שום כרטיס ולא נגעתי בכלום כשזהקרא פשוט התקנטי את הרייבר של כרטיס מסך מחדשאין ריח שרוף גם לא מהספק אין גם ציפצופים של ביוסהלחיצה על כפתר הדלקה לא עושה כלום, כאילו המחשב מנותק מחשמלשאלה אם אפשר לבדוק את הספק עם וולטמטר כאשר הוא מנותק מהלוח אבל מחובר לחשמל
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים ממתוציא את הכבל של הספק .. תחכה כמה שניות ותחזיר ..אמור לפעול ישר .. אם לא אז תלחץ על כפתור ה- power 0(איפה שמדליקים מחשב אתה יודע .. )אם לא ,תנסה להוציא למשך כל הלילה ואז לחבר בחזרה את הכבל של הספק .חוצמזזה תבדוק את החיבור של הספק ללוח אם .
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים נראה שזאת בעיה בספק, כנראה נשרף.אם הלוח היה נשרף המחשב היה דולק, אני חושב.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר לא אין סיבוב של מאווררר כשלוחצים עך כפתור pwr לא קוראה כלוםיש דרך לבדוק את הספק עם וולטמטר
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תראה קודם תשנה את הכותרת . תארגן לך מידיד ספק לבדוק וכך תדע בדיוק ,למרות שלי גם ניראה שהספק הלך...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר טוב בדקתי את הספק -קצרתי רגל 4 ו3 בחמחבר של הלוח ואני רואה שמוציא מתח גם 12 וגם 5 אז איך יודעים אם הבעיה בלוח אם או באיזה שהוא רכיב במחשב כמו זיכרון או מעבד ?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים יש מצב שהוא מוציא מתח אבל אין לו הספק (לא מצליח לתת את הזרם) תקח אחד אחר ותחבר במקומו -תבדוק מתח בכבל עם הרבה חוטים שנכנס ללוח (אם הוא לא נדלק לך בלחיצה על הכפתור במחשב זה 99% ספק) אל תקפוץ למסקנה שזה לוח...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים לפי כל מה שתארת יש לי נטייה לחשוב שזה הספק.... קשה לי להאמין שהבעיה בלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.