פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים האלן חברה משום מה לכולם יש את הגרסא הזאת ולי יש גרסא פחות מועדכנת.. אם מישהו יודע איך להוריד את הגרסא הזאת מהמודם שלו ויוכל לשוח לי אותה אני יודה לו מאוד מאוד! ואם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד קובץ זה הוא יעזור לי מאוד! תודה מראש. EMAIL MCAT@HOTMAIL.CO.IL
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים איזה סיבה בעולם יש לך לעדכן מודם? מה זה? לוח אם? הוא יתמוך בבאס 6 אחרי השדרוג? תוכל להעלות את הוולטאג'?...
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים מחבר קודם כל אני רוצה לציין שהמודם הוא בבעלותי. אני רוצה להפוך אותו לפרו.. ובטלנט כשאני כותב EXPERT אז הוא כותב UNKNOWN COMMAND ואצל כל שאר האנשים זה עובד וגם יש להם תוכנה מעודכנת יותר. עכשיו הבנת ?
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים אתה אולי לא כותב נכון, או שברויז'ן הזה זה שונה, אבל קיים. לא יודע, אולי.
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים מחבר MAKROT.. אחרי שעידכנתי לגרסא השינה יותר של התוכנההכל פעל אצלי והצלחתי להפוך את המודם ל PRO.. 8)
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים עוד פעם אחת אתה קורא לי MAKROT... אוי אוי אוי.... אחלה... רק שתדע שבכל עדכון של גרסא יש פתרונות של באגים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.