עבור לתוכן

HOT עוברת לחבילות אינטרנט במחירים קבועים

Featured Replies

פורסם

אז לא הבנתי למה ההעלאה יותר חשובה ?? , אני יותר מוריד קבצים מאשר שולח אימיילים...

אם אתה מעלה לאתרי טורנטים סגורים זה מאוד שימושי + זה מאוד עוזר במשחקי רשת אם אתה רוצה לפתוח שרת על המחשב שלך.

פורסם

יש המון דברים שאתה צריך העלאה בשבילם, תחשוב שהעלאה שלך היא ההורדה של הצד השני

למשל שידור דרך ווינאמפ באיכות טובה למספר אנשים

העלאת קבצים לשרתי FTP או לאתרים המיועדים להפצה המונית כמו rapidshare, yousendit,mytempdir

אירוח משחקי רשת מרובי שחקנים בלי שלשחקנים האחרים יהיו לאגים

וכמובן השימוש העיקרי הוא לשיתוף קבצים(למשל emule מתגמל אותך בקרדיט בהתאם לכמות שהעלית, וכך אתה מתקדם בתורים, אתרי ביטורנט שעובדים על רטיו דורשים העלאה חזרה של הקובץ לפחות עד לרטיו של 1)

בעצם כל דבר שיוצא מהמחשב שלך לאינטרנט דורש העלאה, ונכון, לא כולם צריכים את זה, אבל זה בהחלט פותח צוואר בקבוק מבחינת זרימת המידע ממך ואליך

פורסם

לא רק זה, לי יש 3 מחשבים בבית, ולפעמים כולם עובדים באותו זמן, מהירות ה UP כל כך הייתה חונקת את האינטרנט ב 128.

פורסם

ועוד שאלה קטנה, למה המהירויות הנקובות החבילה שאתה רוכש, הם אף פעם לא מה שיש בפועל??

למשל,

אם יש לי מהירות הורדה של 1.5 מגה זה לא אומר שכשאני מוריד קובץ אני מוריד אותו על כזאת מהירות, אלה בערך עשירית ממנה.

אני יודע שזה גם קשור לשרת שמימנו את מוריד וכו' אבל עדיין, זה אפילו לא מתקרב ל 1.5 מגה בייט לשנייה.

תודה !! אתם פשוט מסדרים לי הרבה דברים בראש.

פורסם

זה מה שנקרא קוצו של יוד

בחוזה שאתה חתום עליו עם חברת הכבלים/בזק מצויין בפירוש כי המהירות הינה 1.5 מגה ביט, בעוד שבאקספלורר ובשאר התוכנות המדידה היא לפי קילובייטים

8 ביט=בייט

מכאן שחבילה של מגה וחצי תיתן לך קצב הורדה של 1536/8=192kB/s

פורסם

זה לא 1.5 מגה בייט! זה 1.5 מגה ביט!

יש הבדל בין bit ל- byte!

1024 bit = 1byte.

בקיצור אם אתה רוצה לדעת מה המהירות הורדה תהיה תחלק את המהירות ב-8, וככה יוצא -

1500/8=187.5

כלומר - המהירות המקסימלית עם חיבור 1.5 היא 187.5 בערך.(זה אמור להיות קצת יותר, אבל זה לא כזה ביג דיל)

פורסם

יש הבדל בין bit ל- byte!

1024 bit = 1byte.

8bits=1byte

פורסם

יש הבדל בין bit ל- byte!

1024 bit = 1byte.

בקיצור אם אתה רוצה לדעת מה המהירות הורדה תהיה תחלק את המהירות ב-8, וככה יוצא -

1500/8=187.5

כלומר - המהירות המקסימלית עם חיבור 1.5 היא 187.5 בערך.(זה אמור להיות קצת יותר, אבל זה לא כזה ביג דיל)

8 bit = 1byte

1024 bit =1 kb (קילו ביט ולא קילו בייט)

1024bit = 128byte

:xyxthumbs:

פורסם

אולי עוד מישהו רוצה לענות לו? אני בטוח שבפעם ה20 הוא עדיין לא הבין...

ואם כבר אתם עונים אחרי שמישהו כבר ענה לפניכם על תכתבו אותו הדבר תפרטו קצת יותר מהקודם אם אתם לא יכולים לעשות את זה על תלחצו על שלח תגובה כי זה ביזבוז של בייטים על השרת המסכן...

פורסם

מה זה קורעים לכם את התחת אני משלם 50 ש"ח לבזק בנלאומי וזהו! :lol:

מהירות של 1.5

פורסם

8bits=1byte

צודק, טעות שלי :P

הזכרת לי את שיעורי "אירגון המחשב" בבצפר (יחידה אחת במחשבים)

פורסם

למה לא הזכירו את החבילה עם המגה אפלואד? אני מתחיל להתעניין בה

פורסם

כמה יעלה 3 מגה?

פורסם

יש טבלה.

פורסם

זה כנראה לא כך כך ברור לכם, אז אני אנסה להבהיר את שוב.

זהו לא פורום צרכנות כאן! כל דיון לגבי ספקיות אינטרנט וספקיות תשתית הוא אסור בהחלט! כמו שאתם לא מדברים על מבצעים שהגיעו לחנות כזאת וכזאת, אל תדברו גם על זה!

והבא שייפתח ת'ראד בנושא הזה, יורחק אוטומטית לחודש ביחד עם כל מי שיגיב באותו ת'ראד.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים