עבור לתוכן

L1970HR... מוזר (וחרוז)

Featured Replies

פורסם

על המסך יש ריצוד של נקודות לבנות (מובחן רק באיזורים כהים), כמו רעש סטטי שכזה.

כשאני מחבר את המסך למחשב אחר - הכל בסדר.

אבל כמה מוזר - כשאני מחבר מסך אחר למחשב הזה - גם הכל בסדר.

אז איפה הבעיה?

פורסם

כבר פתחת על זה דיון לא קיבלת מספיק תשובות?

קח את זה לחנות.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי מספיק, אבל אני סתם נהנה להציק.

נו, באמת.

אמרו לי לחבר למחשב אחר והנה התוצאה. מאוד מוזר ולא ברור וחשבתי אולי למישהו יש תשובה.

פורסם

אחי תראה מה תעשה

תשיג כרטיס חדש יותר מהכרטיס שיש לך עם DVI ותחבר ואז תראה, איך תמצא זה כבר תלוי בך, חברים, משפחה, מישהו שאתה מכיר

נראה לי המסך שלך שונא את הכרטיס מסך בטירוף

פורסם
  • מחבר

כן, גם אני חושב שזה מערכת היחסים העוינת ביניהם :)

חשבתי שאולי למישהו יש מושג כי עכשיו אני צריך להגרר עם המחשב ועם המסך לחנות. אם למישהו יש הצעה איך לבדוק מה העניין בלי לעשות את זה - יבורך.

פורסם

יש לך חבר או בן משפחה עם כרטיס מסדרות 6XXX, 7XXX, 1XXX?

פורסם
  • מחבר

אם היה לי הייתי בודק.

במחשב הישן יש לי 5200, וזה לא עושה את הבעיה הזו. מצד שני, כשאני מחבר מסך אחר לאותו כרטיס מסך (6200, בחדש), אז גם אין את הבעיה הזו. זה מה שמוזר.

פורסם

אז הדילמה היא שמצד אחד זה שיכול להיות כבר מאוד שהכרטיס מסך דפוק

מצד שני אתה מפחד שאתה תטעה ותחליף את הכרטיס מסך סתם וזה המסך?

לפי הכרטיס אני מבין שאתה לא משחק משחקים נכון? אז זה לא יהיה יקר להחליף כרטיס לדעתי, אתה יכול לנסות להשיג radeon x1300 שאיכות התמונה שלהם יותר טובה

פורסם

אם כבר מדברים על LG ...

אני מרוצה מהמסך שלי P:

סתם אממ

מתי שאני מסתכל ממש מלמטה על המסך אז יש נקודות כאלה.. לבנות אבל בקושי רואים אותן

וזה רק שאני מסתכל ממש למטה :P

זה אומר משהו ?

נ.ב

שים ת'FX5200 במחשב הנוכחי שלך , הוא יותר טוב מה6200 שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מפחד כי מקסימום יבדקו את זה בחנות. אני פשוט מנסה למצוא דרך לברר מה הבעיה לפני זה כדי לא להסחב גם עם המחשב וגם עם המסך, ואז שבסוף אולי גם לא יהיה להם במלאי להחליף. עדיף לדעת לפני.

אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר טוב כי עוד חצי שנה אני רוצה לקנות משהו טוב למשחקים, בארה"ב. אז חבל לי סתם לזרוק עכשיו כסף. אבל זה לא משנה, גם בכרטיס גרוע זה לא אמור להיות ככה. זה בפירוש תקלה. השאלה איפה.

קשה לי להאמין שזה בעיה בהגדרות של הכרטיס כי אני רואה את זה גם כשהמחשב מתחיל (כלומר במסך פתיחה הטקסטואלי).

אני לא יכול להחליף כרטיסים כי אני צריך כרטיס גם בישן. וגם אני רוצה DVI (למרות שעדיין לא הצלחתי לגרום לזה לפעול. פשוט לא רואים כלום כשאני מחבר את זה בחיבור הזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים