פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים גם אני חושב ככה.. אני לא יודע איך לעדכן מפות אבל השתמשתי בגירסה 3 ב8 חודשים האחרונים והמפה די מעודכנת, כלומר לא היו הרבה שינויים בשנים האחרונות בכבישים.ונסעתי בכל הארץ.. 8)
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר תיראה אני הולך לרוב להשתמש במפות האלה בת"א והם משנת 2004 כמו שכתוב עליהם ושם כל דקה בונים רחוב חדש או משנים משהו, אני מעדיף שלא להתקע שם... יש מדריך אפילו באנגלית שאומר מה לעשות? כי יש לי את העדכונים רק איך אני מסדר אותם בתוך הדסטנייטור?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים ונסעתי בכל הארץ.. 8) לא נסעת בכל הארץ. אם היית נוסע בכל הארץ (שומרון או יהודה ליתר דיוק) דסטינייטור 3 היה מתכנן לך טיול נחמד דרך כפרים ערביים, ואולי גם לא היית כותב פה עכשיו :. מ2004 היו דיי הרבה שינויים בכבישים במרכז, צפון ואיו"ש (לא יודע מה לגבי דרום).
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים בת"א המפות לא מעודכנות (בעיקר לגבי פניות שמאלה אסורות)וכן זה מהמון נסיון
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים לא נסעת בכל הארץ. אם היית נוסע בכל הארץ (שומרון או יהודה ליתר דיוק) דסטינייטור 3 היה מתכנן לך טיול נחמד דרך כפרים ערביים, ואולי גם לא היית כותב פה עכשיו :. מ2004 היו דיי הרבה שינויים בכבישים במרכז, צפון ואיו"ש (לא יודע מה לגבי דרום). הכוונה הייתה כל הארץ חוץ מהשטח שאחרי הקו הירוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.