עבור לתוכן

עזרה בהגדרת GPS

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בMIO 168 (הייתי אמור ליקנות את ה201 למי שזוכר אך הבוס שלי הביא לי את שלו כי אין לו שימוש בו יותר) התקנתי את הדסטנייטור 3 ואני לא מצליח להגדיר אנטנות לווין GPS כי אני לא יודע איך... אז למי שיש ניסיון או יודע מה צריך לעשות/להגדיר/לכוון ויוכל להגיד לי אני יודה לו...

ד"א אני רק כרגע התקנתי את הדסטנייטור אז אם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אז תאמרו לי בבקשה

בתודה מראש

פורסם

דסטינטור זאת תוכנה לא נוחה

תשתמש ב-Nav N Go

פורסם
  • מחבר

דווקא נהנתי ממנה מאוד, יש לי רק איתה ניסיון ואני יודע לעבוד רק איתה, עם האחרים בכלל בכלל לא... רק מה שמעניין אותי זה למה אני לא מצליח לאתר לווינים? :(

פורסם

הוא לא מזהה לוויינים כשאתה נמצא בחוץ?

יש שם אופציה לבצע חיפוש לוויינים.. אני לא זוכר איפה זה, מכרתי את הMIO שלי לפני חודשיים..

בכל מקרה, זה אמור למצוא לבד, אולי המכשיר תקול?

פורסם
  • מחבר

בחוץ הוא מזהה אבל לוקח יותר מידי זמן לדעתי... כמה זמן אמור לעבור עד שהוא אמור למצוא משהו נרמלי?

לא המכשיר לא תקול הוא עובד

פורסם

לוקח לו דקה או 2 לזהות לוויינים.. אין מה לעשות..

בבית הוא לא ימצא לך לוויינים כי הקירות חוסמים את הקליטה.

פורסם

א) בוא נתחיל בהגדרות ה GPS

ההגדרות על מכשיר ה MIO הן -

שיטת שידור NMEA

פורט - COM2

קצב שידור - 4800

שים לב שאם התוכנה מחווה שאין לווינים אזי הGPS אותר, במידה וה GPSלאהוגדר היטב התוכנה תודיע שלא נמצא GPS

ב) בנוגע לזמני איתור לווינים - במיו168, איתור לווינים לאחר Cold start יכול לקחת גם 4 דקות. זה קורה במקרהשלאהפעילו את הGPS ליותר מ 4 ימים, או מנסים אותו מחו"ל, או לאחר פריקת סוללה. לאחר מכן הלווינים אמורים להקלט תוך דקה עד שתי דקות.

ג) אכן igo היא תוכנה מומלצתביחס לדסטינטור.

פורסם
  • מחבר

^^

כן אתה צודק, באמת המכשיר הזה לא פעל אולי איזה חצי שנה או יותר... אז בגלל זה לא הבנתי באמת למה אין קליטה טובה :s05:

בתוך האוטו לא אמורה להיות בעית קליטה נכון?

פורסם

LiorP23 ו-The Gray Matter, ניסיתם את דסטינייטור 6 לפני שאתם ממליצים על Nav'n'Go\iGO?

פורסם

התנסיתי עם גירסה 3 ועם גירסה 5.1 (PN)

עם 6 עדיין לא

אבל הבחור דיבר על גירסה 3

פורסם

הבנתי...

בכל מקרה בדסטינייטור 6 נעשו המון שיפורים מ5.1, היא סוף סוף נוחה ועדיפה על iGO/Nav'n'Go.

הדבר שחסר לי זה החלקת טקסט וקווים שיש בiGO/Nav'n'Go.

פורסם

LiorP23 ו-The Gray Matter, ניסיתם את דסטינייטור 6 לפני שאתם ממליצים על Nav'n'Go\iGO?

בכנות? לא. ומסיבה פשוטה מאוד - אין לי עניין לרכוש את D6 בגרסת חו"ל ולדאוג לה למפות ישראל ולתרגום בדרך לא דרך. במידה והתוכנה אכן תצא בשבועות הקרובים (ולא, לא בגרסת 'אימיול') והיא תקבל תגובות טובות שישכנעו אותי לעבור עליה (כמו כן מבצע שדרוג חביב מ igo ל D6 גם יעשה את העבודה ;D).

ישנו פיצ'ר אחד מאוד חשוב בiGO שאני מעדיף על גרסאות הדסטינייטור לדורותיהן -

ממשק המשתמש נוח, פשוט , וסלחני.

פורסם

ישנו פיצ'ר אחד מאוד חשוב בiGO שאני מעדיף על גרסאות הדסטינייטור לדורותיהן -

ממשק המשתמש נוח, פשוט , וסלחני.

בD6 הממשק הפך להיות פשוט ונוח גם (סוף סוף), עדיין לא יפה כמו בiGO.

חוץ מזה בiGO יש מספר חסרונות שהממשק "היפה" לא מכפר עליהם.

פורסם
  • מחבר

טוב בדקתי כרגע את הדסטנייטור 6 והוא בכלל לא נוח כמו שאמרתם... הוא רק יותר מסובך לדעתי :-\

בכל אופן רציתי לדעת לגבי הדסטנייטור 3, איך אני מעדכן לו מפות? דרך מה אני עושה את זה ואיך?

פורסם

למה להתעקש על תוכנה לא נוחה בגרוש?

תנסה Nav N Go

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים