פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אני חושב לקנות את הנתב DI-704P לפצל את האינטרנט בדירה.כרגע אני ב-ADSL אבל אני מתכנן לעבור לכבלים בקרוב (בתקווה שיוציאו מבצע טוב על על 1.5/512 בקרוב).. ניסיתי לחפש מידע בפורום על הנתב הזה אבל מצאתי רק דיון מלפני 3 שנים..אז אני רוצה לוודא אם הוא אכן מתאים גם לכבלים בארץ ולא רק ל-ADSL.באשר למודם של הכבלים אני מבין שלא משנה איזה אני אקבל וכולם עושים את העבודה.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים http://www.dlink.com/products/resource.asp?pid=63&rid=305&sec=0 תומך עריכה: אני לא מכיר את הראוטר הזה, אבל את ה3CRWE554G72 3COM היותר מוכר ונמכר אני כן ועליו אני יכול להמליץ.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים תדע שהדגם הזה כולל שרת מדפסות(יודעים ישר לפי האות P שמצויין אחרי מספר הדגם).יש לך למול את הנתב של אדמיקס br-6104KP רק שתדע.בכל מקרה בהצלחה.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר אני יודע.. האדימקס יותר זול ב-20 ש"ח אבל אם אפשר לקבל שרת מדפסות בדרך זה יכול להיות שימושי באיזשהו שלב.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אישית לא אוהב מנסיון רע בעבר מוצרים של DLINK בצורה גורפת... יותר מסדרת 6XX אבל... אולי השתפרו עד היום.מבחינת יציבות עבודה הייתי הולך הרבה יותר על ה 3COM שמנסיוני עובד כמו סוס עבודה שנים רבות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.