פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מה זה סוג של התחכמות או מה? יש שני אנשים מעליך בתגובות punk ו ben_amitai שטוענים שגם להם יש את זה
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר Punk אמר שיש לו מסך אחר עם התופעה הזו... ו ben_amitai אמר שזה לא קורה אצלו...אחי יש לי גם את המסך הזה ולא קורה לי שום דבר אין לי שום מריחהאלי קצת קצת כשאני שיחקתי בPREY אז כשהוא עובר בתעלה הזאות עם הבזקי האור יש קצת מריחהחוץ מזה אחלה מסךואני משתמש בDVIמה הקשר להתחכמות?
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים עזוב, אני יוצא מהנושא, אבל דבר אחרון שאני יכול להגיד שגם במסך CRT שלי אם אתה גולל מהר אז אתה רואה כאילו הכתב נמרחואם אתה מוזיז את העכבר מהר על רקע שחור אתה רואה כאילו יש לו כפילים
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אם אתה רואה שזה לא בעיה שנפתרת בקלות אל תחכה דקה נוספת ותחזיר את המסך, תחליף אותו לאחד אחר
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר מי אמר? הבחור אמר שאין לו את הבעיה הזו...יש סיכוי שהבעיה היא בכרטיס מסך? (נראה לי קצת לא הגיוני)
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר בדקתי אותו עם מחשב אחר ב VGA, ונראה שגם שם התופעה קיימת...יש למישהו משהו להוסיף לפני שאני לוקח אותו לחנות?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אלה הדרייברים של המסך שקיבלתי בדיסק וכבר התקנתי אותם... מה יעזור להתקין שוב?ניסיתי על ה R9800PRO שלי ועל ג'יפה 2 של אחותי.נראה לי שאני מוותר על התענוג המפוקפק של ללכת לחנות ולממש אחריות. זה פשוט יותר מידי שולי בשביל הטרחה.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אלה הדרייברים של המסך שקיבלתי בדיסק וכבר התקנתי אותם... מה יעזור להתקין שוב?ניסיתי על ה R9800PRO שלי ועל ג'יפה 2 של אחותי.נראה לי שאני מוותר על התענוג המפוקפק של ללכת לחנות ולממש אחריות. זה פשוט יותר מידי שולי בשביל הטרחה.באמת תוותר, שטויות...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תנסה אולי לשחק עם תדר רענון - לי זה נשמע כמו בעיית תוכנה (רענון, כ.מסך) ולא של חומרה (זמן תגובה של פיקסלים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.