עבור לתוכן

מה עושה כרטיס רשת?

Featured Replies

פורסם

אני דיי נוב בזה

ורציתי לדעת

מה עושה כרטיס רשת? למה הוא נועד?

*לא יודע אם זה משנה אבל מדובר על כרטיס הרשת של הלוח אם

פורסם

אממממ... כרטיס רשת מיועד בשביל שתוכל לתקשר עם מחשבים אחרים, ובשביל להתחבר לרשת.

פורסם
  • מחבר

1. בלי כרטיס רשת אין אינטרנט נכון?

2. הכרטיס רשת בא בכל לוח אם ולא צריך לקנות אותו בניפרד נכון?

3. נניח רשום על איזה לוח אם אחד: כרטיס רשת-1GB או משהו כזה, מה זה אומר?

פורסם

1) לא נכון, יש היום מודמים שמחוברים דרך USB ואז צריך דריבר.

2) כן, הכרטיסים באים היום על הלוח אם.

3) 1GB זה המהירות המקסמלית של העברת הנתונים עם הכרטיס, כלומר תאורתית אתה יכול להעביר 1 ג'יגה ביט של מידע תוך שניה (שזה 125 מגה בייט בשניה).

פורסם
  • מחבר

^^

תודה על התשובות

1. כשאמרת 125 מגבייט בשנייה התכוונת לזה שכמו שלי יש 1.5מגה והכי מהיר בארץ זה 5 מגה, לזה התכוונת?

2. אז אם המודמים מחוברים עם הUSB אז לא הבנתי למה צריך כרטיס רשת...??

פורסם

תראה אם יש לך מחשב אחד אז לא כל כך צריך כרטיס רשת אבל אם יש לך 100 מחשבים אתה חייב כרטיס רשת כדי שכולם יתחברו לנתב ולנתב אתה מחבר מודם ואז יש לך אינטרנט לכל ה100 מחשבים ונתב מתחבר רק חיבור RJ 45 או אופטי כמובן שאופטי משתמשים בצבא וחברות הגדולות

פורסם
  • מחבר

^^^

1. ואם רק 2 מחשבים אז אני חייב כרטיס רשת?

2. יש הבדל בביצועים של כל כרטיס רשת? אם כן אז תביא דוגמה להבדל...

3. כשאמרו פה 125 מגבייט בשנייה התכוונו לזה שכמו שלי יש 1.5מגה והכי מהיר בארץ זה 5 מגה, לזה התכוונת? (למגה הזה התכוונו?)

פורסם

לא כל לוחות האם באים עם כרטיס רשת, אלא רובם.

1) אם אתה מעוניין להעביר קבצים או לשתף את האינטרנט בין 2 המחשבים, אתה חייב להשיג כרטיס רשת(או להשתמש בשיטה של אקספלוגן בכבלים).

2)יש כרטיסי רשת עם 100MBPS ויש עם 10MBPS. כולם יספיקו לך, מכיוון שמהירות האינטרנט הכי גבוהה בארץ היא 5MBPS. בעתיד אולי זה ישתנה.

3) יש מגה ביט(עם י' אחת, או סיביות, BIT) ויש מגה בייט(עם 2 י'ודים, BYTE). את המהירות שרושמים לך במגה BIT אתה צריך לחלק ב- 8(בכל BYTE יש 8 BIT) כדי לקבל את המהירות במגה BYTE.לכן, אם יש לך אינטרנט מהיר של 1.5MB, אתה תוריד בערך במהירות של 1.5/8=190kilobyte.

פורסם

ה"שיטה" של eXploZion (לול זה אני וקוראים לי רומן) זה לא עובד בכל הספקיות, אני יודע שזה עובד ב013 ושמעתי שעבד למישהו בבינלאומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים