עבור לתוכן

E6300 + DS3 - עידכון! - Max Stable Frequency.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני מאמין שהזיכרונות גורמים לו כמובן לא להיות יציב.. חבל שאין כאן מישו קרוב עם זיכרונות 800MHZ טובים :):P

• תגובות 48
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי

כאן אני רואה שיש לך אפשרות לישלוט במחלקים של הזיכרון

הינה :

שאתה ניכנס לביוס תקיש

CTRL F1

ואז באפשרויות הOC תקבל יותר אפשרויות

ותשנה את הMEMORY MULTIPLAYER[/b

http://resources.vr-zone.com.sg/Shamino/dss3/34.jpg

שמתי לב שזה לא נותן להוריד את המכפלה

באסה

פורסם

בלוח הזה היחס הנמוך ביותר הוא 2 (1:1)

כך שזה לא יעזור לו

פורסם

סטינגר, עידכנת לביוס האחרון? ואם כן, יש שיפור באוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

הלוח הגיע עם F1.. שבקושי עבד. עידכנתי לעדכני ביותר(F4) עם דיסקט פלופי ועכשיו הכל עובד מצויין.

פורסם

יש עידכון דרך הביוס נכון? במקום עם תוכנת פלאש יש בביוס שלוחצים על כפתור ואז עושה שמירה וטעינת ביוס על דיסק דרך התפריט בביוס

פורסם
  • מחבר

כן...

פורסם

סחוט עוד מהמעבד תנסה להשיג זיכרונות שלא יגבילו אותך...

אחלה מעבד ל OC

פורסם

אין לך מה לעשות בנוגע לזיכרונות אבל הייתי אומר שעם אתה יכול להשיג זיכרונות טובים לבדיקה ולראות לאן אתה מגיע עם המעבד ותגיע רחוק אז יהיה משתלם לו לקנות זיכרונות חדשים(יותר טובים).

ו....nice over

פורסם

380 זה ממש לבזבז את הלוח הזה. אני עושה 420 בלי בעיה (למרות שב-425 המחשב כבר לא עולה... ואין לי מושג למה).

לגבי הטמפרטורה - נראה לי גם לא הגיוני. לי יש E6400 וב-380 הוא עושה בערך 8 מעלות יותר במנוחה מהסטוק, כלומר 46. ב-420 הוא עושה לי 47-49. וזה עם התוכנה של הלוח.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון - הגעתי ל400. דבר שני.. לא הגעתי מעבר לזה רק מסיבה אחת - יש לי זיכרונות 533MHZ.. ועוד הם הגיעו ל770 יציב לגמרי!

פורסם

אני לא מצליח לעבור את ה-420. מוזר, כי ב-420 הוא יציב 100%, אז איך ב-425 הוא קורס?

1. הלוח נשאר בטמפרטורה אחידה גם כשאני מעלה את הבאס, לכן ההתחממות שלו אינה הסיבה.

2. ניסיתי להוסיף ללוח מתח ולהעלות את הבאס - ועדיין זה קורס בכל ערך מעל 420.

3. המעבד מתחמם מאוד במאמץ בבאס 420 ומגיע ל-65 מעלות. במנוחה הוא 10 מעלות יותר מהסטוק.

4. הזכרונות יכולים להגיע ל-960 אז הם לא הסיבה.

למישהו יש הצעה?

פורסם

כנראה המעבד צריך עוד מתח

פורסם

לפי מיטב הבנתי הסיבות שהמחשב קורס יכולות להיות בגלל טמפרטורות גבוהות מדי של חלק מסויים (ואז זה גם מסוכן), או שאין לו מספיק מתח (כוח) לדחוף קדימה כדי לתת יותר ביצועים.

נכון? (סתם לידע כללי).

פורסם

רק כדי לוודא שהבנתי נכון - הלוח לא מאפשר לתת למעבד יותר ממתח סטוק? אם כן, הDS4 אותו דבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים