עבור לתוכן

E6300 + DS3 - עידכון! - Max Stable Frequency.

Featured Replies

פורסם

עיינתי לפני מספר רגעים בתארד בXS ואני רואה שאף אחד לא יודע בעצם כמה באמת הטמפ' של המעבד שלו, ואף אחד לא יכול להצביע על תוכנה מסויימת, או לפחות על בעיה אחידה :-\

אני קונה מחשב בעוד חודש ומשהו וזה כבר מתסכל אותי, אז אני חושב עלייך ועל האנשים שיש להם את הקונרו ומשתתף בצערכם :hi:

• תגובות 48
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא דואג בכלל... כל עוד אני יודע שהמשחה מרוחה טוב וההיטסינק יושב מעולה וחזק והוא גם לא חם בכלל(בכלל...) לעומת אצל חבר שלי שהמעבד שלו על 60מעלות הסינק שלו רותח(AMD 64 3000) ומרגישים את זה. ככה שאני מאמין שהוא על סביבות ה30 מעלות במנוחה ומקסימום 40 אולי 45 במאמץ כי במאמץ אני מרגיש את הסינק והוא פושר...

פורסם

זאת הסיבה שיש להתייחס לנתון הטמפרטורה בספקנות רבה.

הדלתא היא נתון די אמין, הטמפרטורה האבסולוטית היא לא.

פורסם

יכול להיות שאינטל, או דווקא יצרניות הלוחות יטפלו ב"באג" הזה בזמן הקרוב?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג בידיוק כמו לך.. ולמרות זאת - אין לך ממה לחשוש - תקנה. המחשב הזה פשוט טס לעומת המחשב שלי.

והמחשב שלי לא איטי(AMD ב2500MHZ עם ג'יגה זיכרון וכ'ו) והמחשב הזה עדיין הרבה יותר מהיר מהמחשב שלי(עוד פעם - לא ששלי לא מהיר) זה פשוט מטורף..

אני ממש מקנא בחבר שלי שהמחשב הזה הולך אליו היום בערב :P

אוברקלוק 24\7 עובד על 380X7 ב2660MHZ עם זיכרונות על כמובן 760MHZ :)

פורסם

חבל שחבר שלך לא קנה את הDFI שמאפשר יחס FSB:DRAM של

4:3 ככה היית יכול להגיע ל500 באס בלי הגבלת זיכורונות (שהיו על 666 )

רק תגיד כמה מתח נתת למעבד ? סטוק ?

והאם ביטלת בביוס את האפשרות של הורדת המכפלה בשביל חסכון בחשמל ? ואם כן אז איך היא נקראת ?

אחלה מספרים ! :yelclap:

בקרוב אצלי :hat:

פורסם

אוקיי, סומך עלייך :xyxthumbs:

המחשב לא שלך? זה של חבר שלך ופשוט אתה הרכבת ועשית בשבילו OC?

נ.ב.

אני רוצה לקחת E6300+ אולי DS3+ זיכרון 2GB ואם תהיה ירידת מחירים אז אולי X1900XT אבל המתוכנן הוא X1800GTO ;D

אמור להיות הרבה הרבה הרבה יותר מהיר מהמחשב הנוכחי שלי, אה? חח

פורסם

יש בסביבות המחיר שלו כבר 1900gt שאוכל אותו בלי מלח ומשאיר אותו מאחורה עם אבק

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3495

פורסם
  • מחבר

רגע.. יש איזושהיא דרך לשים לזיכרונות יחס יותר נמוך? אם כן תוכל לעזור לי לעשות את זה?

אה וכן - הכל על מתח סטוק חוץ מהזיכרונות שנמצאים על 2V בידיוק.

פורסם

אם זה על מתח סטוק אז זה אוברקלוק ממש ממש טוב :xyxthumbs:

תעלה לו קצת מתח! לר הרבה קצת ככה ב-0.05 יותר זה יספיק בשביל להגיע ל-3000+

פורסם

אין דרך בלוח הDS3

בDFI 975X\G בintel bad axe ובאסוס של ה975 שתומך קונרו אפשר (ברח לי השם) להורדי את הזיכרוונת בסטוק ל400MHZ ובאינטל אפשר גם להורדי ל333

איך אני ידוע על הDFI ?

גם אני הייתי בדילמה ושלחתי אימייל לDFI ולGB (באימייל לGB ציינתי שיש לי זיכרוונת 400MHZ DDR2 )

תשובה מDFI

Dear Sir:

Currently this board will support the following FSB:DDR ratios:

4:3

1:1

4:5

2:3

תשובה מGB

Dear Sir,

Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, with the hardware specification, this M/B does not support such option under BIOS setting. If you still have any further question or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact with us directly. We will try our best to help you resolve the problem ASAP.

סטינגר בבקשה תפרסם מתחים ללוח ולמעבד וציין האם ביטלת את האפשרות של הורדת מכפלת המעבד בשביל חסכון בחשמל ?

פורסם

רגע אבל במקום מחלקים הלוח משתמש במכפלות לא? מה כל מכפלת זיכרון עושה?

פורסם
  • מחבר

טוב הנה עוד עידכון.. בתדרים האלו הוא יציב בשביל עבודה שוטפת בוינדוס עם אינטרנט והכל אבל לא עובר MEMTEST וגם לא עובר סופר פאי 1M... :

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=114258

עריכה :

מתח למעבד - סטוק

מתח לזיכרונות - 2.10V

מתח ללוח - +0.1V שאין לי מושג כמה זה.

ומזאת אומרת ביטלתי את האפשרות של הורדת המכפלה למעבד? הוא על מכפלה 7 ואפשר גם לשים 6 מתי שאני רק רוצה...

פורסם

הרבה יותר טוב :xyxthumbs:

על איזה מץח אתה עכשיו?

פורסם

לא עובר SP 1M זה אומר לא יציב בכלל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים