עבור לתוכן

E6300 + DS3 - עידכון! - Max Stable Frequency.

Featured Replies

פורסם

אז הנה משהו בשביל ממש התחלה למה ממש אין לי זמן היום. מגיע לו להיות E6600? :) זיכרונות Crosair Value Select על +0.3V ב742MHZ?! לא ידעתי שDDR2 עד כדי כך טוב בOC.. לא חקרתי על זה כמעט. מה שמוזר הוא שהוא מראה שהמעבד על 65מעלות במנוחה וההיטסינק קר וגם המחשב לא עושה ריסטים או בעיות(יענו יציב איך שזה נראה) מה גם שפתוח כאן מזגן על 18מעלות והוא אמור להיות קפוא(קירור מקורי בלי שום העלאת מתח) :

[attachment deleted by admin]

• תגובות 48
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבדוק את הצ'יפים שקיבלת . יש צ'יפים של מיקרון שנחשבים לטובים מאוד ל OC , הם מגיעים גם ב- Corsair .

פורסם
  • מחבר

על הצ'יפים כתוב קרוסייר.. ככה שזה לא מה שאתה חושב שזה כנראה.. למרות שהם ממש טובים.. נראה לי שאני אוכל לייצב אותם על 800 אפילו.. נקווה :)

פורסם

Corsair חותמת על כולם בלי שום קשר .

גם הוא מקווה שאלו הצ'יפים הטובים :

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1606592#post1606592

תחטט לך קצת בפורום , תדע איך לזהות את הצ'יפים . Micron D9 Fatbody .

אאה , ואחלה OC ד"א , אתה בדרך הנכונה .

פורסם
  • מחבר

תוכל לעזור לי? הצ'יפים הם Miii00552 64M8CEC ולמטה בקטן כתוב KRQG...

הזיכרון נראה וגם הצ'יפים בידיוק כמו הזיכרון שבתמונה הזאתי : http://img147.imageshack.us/my.php?image=img0534wy2.jpg

בצד ימין.. עם הPCB הכהה...

פורסם
  • מחבר

טוב זה לא כזה משנה - 740MHZ לזיכרונות VALUE 533MHZ זה דיי הרבה.. נקווה שנגיע ליותר :)

פורסם
  • מחבר

טוב.. זה הMAX STABLE. יציב לגמרי.. נבדק 3 שעות רצוף בPRIME95x2 היום יותר מאוחר או אולי מחר ילקח MAX SS.. כי פשוט אין לי כוח לאיפוסי ביוס ושטויות עכשיו.

הזיכרונות האלו מטורפים פשוט :P

המעבד לא מגרד את קצה היכולות שלו כאן.. חבל שאין לי זיכרונות יותר טובים.. טוב נו - 550שקל בשביל זיכרונות 790MHZ זה גם משהו :)

אה עוד דבר.. לדעתי החיישן טמפרטורה מזייף כי ההיטסינק לא חם - המעבד יציב לגמרי ולא תוקע ריסטים בכלל ולא נתקע ולא כלום ובמאמץ הוא מגיע ל75מעלות! הוא בטוח מזייף! האם אני צודק?

פורסם
  • מחבר

אין זה לא ממש עוזר... כנראה שהוא מחליף בין הטמפרטורה של הלוח אם לזאתי של המעבד.. זה יותר הגיוני - כי הצ'יפסט לוהט..

ההיטסינק של המעבד(מקורי) אפשר להגיד שהוא קר.. ואני בטוח שהוא יושב טוב.

פורסם

תנסה להשתמש בתוכנה הנקראת core temp אשר נבנתה במיוחד למעבדי הקונרו :xyxthumbs:

מקווה שהיא תעזור לך

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם אותה.. גם בה הוא מראה ששני המעבדים עובדים על 65-70 במנוחה ומאמץ70-72...

פורסם

כנראה שנקודת האיפוס של הדיודה אינה מכוונת כראוי.

פורסם
  • מחבר

ועכשיו בעברית?

פורסם

באופן פשטני, דיודה טרמית משנה את המתח היוצא כתוצאה משינוי טמפרטורה תחת זרם קבוע.

מדידת הטמפרטורה בד"כ מתבצעת על ידי צ'יפ ה-Super IO, בדרך כלל Winbond כלשהו.

כיוון שלדיודות שונות יש מאפיינים שונים, לצ'יפ ה-A/D שמתרגם את המתח להפרשי טמפרטורה צריך להגיד מהי נקודת הייחוס, ה-0.

הרג'יסטר הספציפי הזה מתוכנת על ידי הביוס, וכנראה שנקודת האיפוס אינה נכונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים