פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מישהו אולי יכול לתת לי פרטים ללוח אם הבא ואם הוא למחשב בסדר גודל של 1500 שדרישותיו הם בעיקר אינטרנט.MSI K9NGM-L GEF '6100
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=734זה הלוח ? כמה הוא עולה בארץ ?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר אין לי מושג. היית עכשיו ב IVORY והציעו לי אותו יחד עם מעבד AMD AM2. השאלה היא אם הוא באמת יספק את הסחורה ?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים לעניות דעתי הלוח נראה בסדר (תלוי כמה רוצים בשבילו )רק חסרון בולט יש לו שהסאטא(חבור להרדיסק) שלו מוגבל ל 300 mb/s כאשר יש לוחות עם 3gb/s (תקנו אותי אם אני טועה)אבל זה לא יפריע להרבה אנשים אבל תלוי כמה רוצים בעבורו תן לנו את כל המפרט עם מחירו
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים לעניות דעתי הלוח נראה בסדר (תלוי כמה רוצים בשבילו )רק חסרון בולט יש לו שהסאטא(חבור להרדיסק) שלו מוגבל ל 300 mb/s כאשר יש לוחות עם 3gb/s (תקנו אותי אם אני טועה)אבל זה לא יפריע להרבה אנשים אבל תלוי כמה רוצים בעבורו תן לנו את כל המפרט עם מחירו 3GBit או 300MB/s זה אותו דבר (מספרית כמעט, בפועל מדובר בשניהם על SATA II)
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר אני מצטער שאני לא מבין, אבל מישהו יכול להסביר לי מה זאת אומרת שזה מחובר להרדיסק? ואיך זה משפיע על ההרדיסק עצמו...
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים זהו הבקר שמחבר מההרד דיסק ללוח האם.בעיקרון זהו שבב שנמצא על הלוח.כמו שנאמר, מדובר ב SATAII רגיל.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר אז בכללי זה לא כזה משנה או משפיע על ההרדיסק, ככה הבנתי.עכשיו,והלוח אם עצמו איך הוא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.