פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים שלום,יש לי 2 מחשבים שמחוברים כעת דרך SWITCH רגיל למודם ADSL שהוא גם RAOUTER - ALCATELאני רוצה להקים ביניהם רשת אלחוטית. כמו שאני מבין, אני צריך רואטר,ושני כרטיסי רשת.יש לי שני שאלות:1)המודם ADSL של ALCATEL יתחבר לראוטר האלחוטי? או שהראוטר האלחוטי בעצמו משמש כמודם ADSL? 2) מה דעתכם על המפרט הבא שמצאתי באינטרנט: כרטיס רשת:3CRUSB10075¤ 107.00כולל מע"מרואטר:3CRWE554G72T¤ 249.00כולל מע"מנראה אחלה ציוד, של חברה טובה ובמחיר זול.שווה?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים לא ממליץ לקנות מתאם USB.אמנם הוא יותר שמיש אבל מגביל, אוכל משאבים בכייף.אם ברשותך מחשב נייד קנה גירסת PCMCIA ואם נייח PCIאם המודם שלך הוא גם ראוטר אתה יכול לשקול קניית Access Point ולהמשיך לעבוד עם המודם כראוטר.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר ברור.האם יש חסרונות בקנית ראוטר אלחוטי ולחבר אליו את הראוטר של אלקטל מול האפשרות עם הסוויץ האלחוטי?האם אפשר לקנות ראוטר של 3COM ו כרטיסי רשת של D-LINK ? או שיש סיכוי טוב לבעיות בסנכרון?תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים בעקרון עדיף כרטיסים מאותה חברה - ככה יעבדו יותר טוב. אם תקנה ראוטר אלחוטי - בעקרון אין בעיה לחבר אותו קווית למה שיש לך של אלקטל. היתרון - פחות קרינה באוויר
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר ממ אפשר גם לחבר אותו קווית למחשב שנמצא לידו, נכון?כלומר אם יש לי 2 מחשבים והראוטר נמצא ליד אחד מהם אז אפשר לחבר אותו קווית ולחסוך בכרטיס רשת אחד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.