פורסם 2002 באוקטובר 2222 שנים מחבר עדכון קל :KoM: להגיד לך תאמת ? הייתה לי את הבעייה הזאת כשקניתי תלוחKoM: בימים הראשונים של הבדיקה, בעייה דומה De-Vil: לפני ?KoM: זה קרה כשהייתי באוברקלוק גדולKoM: זה קרה אז כל פעםKoM: וזה נפתר בקלות ע"י העלאת מתח לזכרונות De-Vil: לפני שקנית תלוח ?KoM: השאלה האם זה המצב גם כאן...KoM: לא לא, כשבדקתי אותוKoM: הייתי מדליק אותו וכלום לא היה קורה, רק לאחר הדלקה שנייה ושמירה מחדש של הכלKoM: אז הוספתי מתח לזכרונות עוד טיפה ואז זה עבד חלקKoM: עד עכשיו, כשזה עושה את זה שוב במרווחים של מספר ימיםKoM: אז זה שוב הזכרונות ? הגיוני ?תודה אמירם, מה אתה חושב על זה ? יכול להיות שהזכרון צריך עוד חישמול קל ?
פורסם 2002 באוקטובר 2322 שנים מחבר אם הוא באוברקלוק אז כן.הוא באוברקלוקינג לא קטן, אבל בהחלט לא משהו מחוץ למה שהותאם לו... אתה מאמין שזאת היא הסיבה ? פשוט להעלות תמתח למשהו גבוהה יותר ? בבקשה עזור לי להבין למה זה קורה פעם במספר ימים כדי להבין את הבעייה טוב יותר, ואת פתרונה...
פורסם 2002 באוקטובר 2322 שנים אין דבר כזה אוברקלוק שלא מחוץ לטווח, את זה חייבים להבין.לכמה בדיוק הוא מכוון? (באס ומכפלה)באיזה מתחים?
פורסם 2002 באוקטובר 2322 שנים מחבר אין דבר כזה אוברקלוק שלא מחוץ לטווח, את זה חייבים להבין.לכמה בדיוק הוא מכוון? (באס ומכפלה)באיזה מתחים?כרגע זה 1.6Aב-2.2 מסכנים... הזכרונות ב-3:4... מתח מעבד סטנדרטי כמובן וזכרונות כרגע על 2.8...
פורסם 2002 באוקטובר 2322 שנים נסה את ה VIO אם הלוח נותן.איזה ספק באמת יש לך?כשזה במהירות התקנית אני מבין שהכל תקין???
פורסם 2002 באוקטובר 2322 שנים ה VIO אמור להיות בסביבות ה 3.45 אם אני זוכר.ניסית להוריד את המחלק של הזיכרון כך שיעבוד יותר קרוב ל DDR266? - זה יוכיח אם זה אכן הזיכרון.הספק מספיק טוב אמור להיות.
פורסם 2002 באוקטובר 2322 שנים תנסה להחליף זאת בעיית לוח והיא תדפוק לך גם את הארד דיסק (מנסיון).חכה עד שתוריד משהו או תעשה כל פעולה ואז המחשב עושה ריסטרט או קורס ולא רוצה להידלק ואז אתה בועט בו וצועק על החנות.
פורסם 2002 באוקטובר 2422 שנים מחבר תנסה להחליף זאת בעיית לוח והיא תדפוק לך גם את הארד דיסק (מנסיון). חכה עד שתוריד משהו או תעשה כל פעולה ואז המחשב עושה ריסטרט או קורס ולא רוצה להידלק ואז אתה בועט בו וצועק על החנות. מה שהראית כאן לא מתאר את הבעייה שלי, תודה... כדאי להעלות את הזכרון ל-2.9 קבוע ? זה לא יפגע בו ? :
פורסם 2002 באוקטובר 2422 שנים תוריד לזיכרון את התדר במקום להעלות לו מתח בעזרת המחלק, זו שיטה יותר בטוחה לבדוק אם באמת הזיכרון הוא המיגבלה.
פורסם 2002 באוקטובר 2522 שנים מחבר תוריד לזיכרון את התדר במקום להעלות לו מתח בעזרת המחלק, זו שיטה יותר בטוחה לבדוק אם באמת הזיכרון הוא המיגבלה. אממ, טוב, אבל צריכים לחכות הרבה זמן עד שזה קורה, אם בכלל... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.