עבור לתוכן

עזרה בבקשה!!! חוסר ידע... לגביי המלצת ראוטר וחדירות ממ"ד!!!!

Featured Replies

פורסם

חברים אני גר בחדר עם ממד ואני רוצה לחבר אותו ברשת אלחוטית לחדר אחר האם זה אפשרי ואם כן המליצו לי בבקשה על רואטר..!!!

תודה מראש!!!!

פורסם

אתה על הקצה בכל מקרה אבל יש אספקט נוסף והוא מרחק החדר הנוסף מהממ"ד.

אם המרחק אינו עולה על שני קירות נוספים בתווך אז עם מודם MIMO נורמאלי אתה יכול לישון בשקט.

פורסם

לי יש ראוטר של אסוס - לא הכי פופולרי או מוכר בתחום אבל הוא חודר ממד כמו כלום.

חודר אצלי ממד ועוד כמה קירות - ניסיתי במרחק של נגיד 10 מטר ממנו כאשר הוא בממד ועבד בלי שום בעיה.

אם החדר האחר לא יותר מדי רחוק לדעתי כל ראוטר סביר יעשה את העבודה טוב.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה.... בכל זאת המלצה לראוטר ספציפי מ KSP נעונה על דרישותיי והוא צריך לחדור 2 וחצי קירות.... :xyxthumbs:

פורסם

1-חברת compex טוענת שהנתבים שלה np27g ו np28g חודרי ממ"דים...וגם יצא לי לראות תגובות של עוד אנשים שיש ברשותם את הנתבים האלה,שאכן הם חודרי ממ"דים.

2-אף אחד לא אמר שאתה חייב לשים את הנתב אצךך בממ"ד,אלא אפשרי לחבר את המחשב בצורה קווית ע"י כבל רשת שיושחל החוצה דרך תעלת טלפון אם קיימת בממ"ד,ואת הנתב לשים בחדר אחר או בנקודה מרכזית בבית.

3-מצב נוסף שאפשרי--הוא לשים את הנתב בממ"ד ואתה מתחבר אליו קווית,ואז תמיד להשאר עם דלת פתוחה ואז יש סיכוי סביר שהמחשב המרוחק יצליח לקלוט את האות שהנתב משדר,במידה ולא,אפשרי להגדיל את הטווח של הרשת ע"י קניית AP.

בהצלחה.

פורסם

1. נסה לשים אותו מחוץ לממ"ד. אם תתאמץ תצליח.

2. Linksys wrt-54GL w. DD-WRT 3RD PARTY FIRMWARE. על זה אני ממליץ.

3.

אתה על הקצה בכל מקרה אבל יש אספקט נוסף והוא מרחק החדר הנוסף מהממ"ד.

אם המרחק אינו עולה על שני קירות נוספים בתווך אז עם מודם MIMO נורמאלי אתה יכול לישון בשקט.

אם לא יודעים - לא כותבים. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים