פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים האם אני יכול לקחת שני מודמים של ADSL, לשים בכל מחשב מודם ולגלוש על חשבון אחד?במקום להתחיל להתעסק ולהתקין ראוטר וכרטיסים אלחוטיים.?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים הסבר ל"לא", או מפותח הת'ראד?אין אפשרות לחבר שני מודמים לאותו קו. אין אפשרות להתחבר בו זמנית עם אותו פרופיל אפילו אם תחבר את המודם השני לקו טלפון אחר. אתה לא חוסך פה כלום, רק מבזבז.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים 1. הקו לא יכול להכיל שני תדרים זהים בו זמנית - התנגשות.אלא אם כן בזק סידרו לך את העניין במרכזיה.2. הספק לא יאפשר לך להתחבר פעמים על אותו חשבון (שלם כפול ואז נראה).3. אתה כן יכול לחבר מודם ADSL ומודם כבלים בתשלום כפול
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים את עניין התשתית אפשר לסדר בעזרת טכנאי ADSL או כבלים ע"פ הנחוץ.הבעיה מבחינתך היא שתאלץ לשלם כפול (גם עבור הקו וגם עבור הספק)
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אם אני רוצה לשלם כפול לבזק, מה הם צריכים לשנות?הם צריכים לשנות כל מיני דברים אצלהם במרכזיה, או בבית שלי? אולי להחליף פילטר אצלהם ואצלי? רק אצלי יספיק(הרי מה שהפילטר עושה זה להכפיל בCOS אז אם זה גם יכפיל בדלתא ויכווץ את התדר יהייה נחמד. האלה אם המרכזיות שלהם יכולות להבדיל ולזהות שיש שם 2 תדרים. איפה רשום כל המידע הטכני הזה??).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.