עבור לתוכן

Apollo 6800 vs. Palit X800GTO - התייעצות לפני רכישה!

Featured Replies

פורסם

זהו, החלטתי שאני לא מוכר את המחשב, אלא פשוט קונה כרטיס מסך חדש בתקציב בינוני של כ-850 ש"ח. המועמדים שלי הם: Apollo 6800, מגיע עם קירור של 6800Ultra, אפשרות לפתיחת צינורות רדומים, אולם מכיל רק 128MB זיכרון DDR1. מצד שני, Apollo X800GTO, מגיע עם קירור פשוט ולא איכותי (כך הבנתי מפורומים), אין לי מושג אם אפשר לפתוח לו צינורות רדומים (וגם אם אני אפתח, הקירור לא יספיק לדעתי), מכיל 256MB זיכרון GDDR3. לכל כרטיס יש את החסרונות והיתרונות שלו, לדעתי 128MB זיכרון יספיקו מכיוון שאני לא חושב שאשחק ברזולוציה גבוה מ-1024x768 לעיתים קרובות, לכן כרגע אני דובק ב-Apollo 6800 שעולה 835 ש"ח ב-KSP.

מה דעתכם?

• תגובות 52
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע אני משחק אם 6800NU ועל רזולוציה יותר גבוה מזה וזה סבבה במיוחד בPREY הכל על גבוה וגם אפקטים מלאים אבל אני פתחתי את הצינורות אז אני לא יודע איך יהיה לך

פורסם

תנסה להוסיף עוד 150 שקל בשביל 6800gt.

פורסם

X800GTO חזק מה - 6800NU גם בסטוק וגם באוברקלוק.

פורסם

תנסה להוסיף עוד 150 שקל בשביל 6800gt.

גם אני ממליץ על אותו דבר

פורסם

לקנות X800GTO היום זה או בגלל שאתה אידיוט עקשן, או בגלל שאתה עקשן אידיוט

ה-6800 עם פוטנציאל עצום, ו-אולי לא תאהבו את זה-SM3.0.

פורסם
  • מחבר

תשמע אני משחק אם 6800NU ועל רזולוציה יותר גבוה מזה וזה סבבה במיוחד בPREY הכל על גבוה וגם אפקטים מלאים אבל אני פתחתי את הצינורות אז אני לא יודע איך יהיה לך

גם אני אפתח צינורות, הבנתי שאפשר עם הכרטיס של החברה הזאת.

בנוסף, מגיע קירור של 6800Ultra, מה שיאפשר לי לעשות OC.

פורסם

לקנות X800GTO היום זה או בגלל שאתה אידיוט עקשן, או בגלל שאתה עקשן אידיוט

ה-6800 עם פוטנציאל עצום, ו-אולי לא תאהבו את זה-SM3.0.

למה אתה מתכוון שאתה אומר פוטנציאל?

כי בתחל'ס לא באנו לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך

ולפתוח לו צינורות עיבוד.. אז מה יותר משתלם לגיימר הממוצע?

זה

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14168

או זה

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124

כי לפי מה שאני רואה זה חיסכון של 200 שקל קריטיים..

אז מה אם יש לו SM3.0

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון שאתה אומר פוטנציאל?

כי בתחל'ס לא באנו לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך

ולפתוח לו צינורות עיבוד.. אז מה יותר משתלם לגיימר הממוצע?

זה

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14168

או זה

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124

כי לפי מה שאני רואה זה חיסכון של 200 שקל קריטיים..

אז מה אם יש לו SM3.0

אני מתכנן לפתוח צינורות עיבוד ולעשות OC עד כמה שיאופשר לי מבחינת הקירור, על איזה 200 ש"ח אתה מדבר?

פורסם

המחשבה שלך היא לא נכונה.. אתה לא חושב על הטווח הארוך..

אתה אמרת שאתה לא הולך לקנות מחשב חדש אלה שאתה מעדיף

לקנות כרטיס מסך חדש מה שגם אני הולך לעשות והסכום שלך הוא 850

זה שאתם אומרים שכדאי לנו (כי גם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש לאפיק agp) לקנות את ה6800GT

בגלל ה"פוטנציאל" שלו זה לא מקצועי!

אתה צריך לבוא מנוקדת הנחה שהבנאדם שעומד מולך לא הולך לבצע את כל השינויים בכרטיס שלו

ולא הולך להוסיף 200 שקל כדי לעשות OC ופתיחת צינורות כדי שעוד 3 שנים הכרטיס יתקלקל..

ואני יודע מה אני אומר כבמקרה אני עבדתי בחנות מחשבים , לא בתור מוכר אבל אני יודע איך הדברים מתנהלים שם..

אז לפי דעתי עדיף לקחת את הX800GTO של palit ולחסוך 200 שקל

אבל אם לא חסר לך כסף תעשה את השיקולים שלך

אני מתכנן לפתוח צינורות עיבוד ולעשות OC עד כמה שיאופשר לי מבחינת הקירור, על איזה 200 ש"ח אתה מדבר?

אני מדבר על 200 שקל הבדל בין הpalit x800GTO לInnovision 6800GT

אם אתה מתכוון לקנות את ה6800 של apolo אתה עושה טעות מרה..

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על Apollo 6800 רגיל שעולה 835 ש"ח ב-KSP, איך הגעתם לזה שאני מעוניין ב-6800GT?

בכל מקרה, מצאתי משהו בגוגל על Apollo:

"So, who is Apollo?", you may ask.

Apollo is the brand name that Nu Media uses on its VGA cards. Nu Media has been around since 1993, manufacturing nVidia and ATI video cards, modem and firewire cards, external mobile storage enclosures, and digital surveillance systems. With their manufacturing base in Taiwan and China, Nu Media's goal is to provide high quality and reliability to its worldwide customers.

פורסם

אני מדבר על Apollo 6800 רגיל שעולה 835 ש"ח ב-KSP, איך הגעתם לזה שאני מעוניין ב-6800GT?

בכל מקרה, מצאתי משהו בגוגל על Apollo:

"So, who is Apollo?", you may ask.

Apollo is the brand name that Nu Media uses on its VGA cards. Nu Media has been around since 1993, manufacturing nVidia and ATI video cards, modem and firewire cards, external mobile storage enclosures, and digital surveillance systems. With their manufacturing base in Taiwan and China, Nu Media's goal is to provide high quality and reliability to its worldwide customers.

תקרא את מה שרשמתי לפני ההודעה שלך..

ואני יודע שאתה התכוונת לאפולו 6800 שזה חרא כרטיס מסך ובמקרה הזה הpalit עדיף עליו בהרבה..

אני אמרתי את מה שאמרתי על ה6800GT כי יש היום הרבה חילוקי דעות בין מה יותר שווה לקנות את ה6800GT או את הx800GTO

לאפיק הAGP

פורסם

לא שווה לקנות את ה6800GT של החברה הספציפית הזאת מהחנות הספציפית הזאת.

פורסם
  • מחבר

עזבו את ה-6800GT ואל תכניסו בטעות את ה-X800GTO של Sapphire לדיון,

הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם ה-Apollo 6800NU וה-Palit X800GTO שמחירם זהה.

חשוב מאוד להתייחס לעצם העובדה שאני מתכנן לעשות OC ופתיחת צינורות.

פורסם

אני הייתי קונה את ה6800 רק אם הייתי בטוח לפחות ב95% שעוד 4 צינורות יפתחו ויהיו לפחות 12 ועם קצת מזל עוד 8 יפתחו ויהיו 16 צינורות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים