פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים שלום,ברצוני להקים רשת ביתית בעזרת Router\HUB וכו', העיקר שלא יהיה מחשב שכולם תלויים בוא. יש ברשותי HUB 8 פורטים ומודם אלקטל (משודרג ל-PRO).אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שכזה... (Router\Hub\Switch\Modem ALL IN ONE) משהו בסיגנון הזה.
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים ישנם כמה דגמים, אבל בעיקר בחו"ל, כי בארץ זה שוד לאור יום המחירים. אתה יכול לקנות את האלקטל פרו (אמיתי! עם 4 פורטים!) בכ130 דולר, או ראוטר פשוט ממגוון חנויות.
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים אני באמת מעדיף את D-link, עולים פחות, שווים יותר. לינקסיס זה אה... אבל מה שאתה יכול להשיג בארץ זה האפשרויות שלך.
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים שלום,ברצוני להקים רשת ביתית בעזרת Router\HUB וכו', העיקר שלא יהיה מחשב שכולם תלויים בוא. יש ברשותי HUB 8 פורטים ומודם אלקטל (משודרג ל-PRO).אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שכזה... (Router\Hub\Switch\Modem ALL IN ONE) משהו בסיגנון הזה.כל הציוד הנדרש ברשותך.תחבר כך:מודם עם כבל מוצלב להאבמחשב 1 עם כבל רגיל להאבמחשב 2 עם כבל רגיל להאבוכך הלאה..בכל המחשבים יש לרשום בהגדרות TCP/IP קבל IP+DNS וכדומה בצורה אוטומטיתבנוסף יש לבטל (אם יש לך XP) את הפיירוול הפנימי של XP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.