פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים שלום הייתי בנצרת עלית ותפסתי עקרב שחור ואני אוהב עקרבים נחשים עכבשים וכל זה אז לקחתי את העקרב עלי הביתה ואני לא יודע איזה אוכל להביא לו מישהו יודע איזה חרק אולי או משהו שאני יביא לו לאכול אם אני ימצא את הכבל של המצלמה אני יפרסם תמונות שלו תודה לעוזרים
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אם אני זוכר נכון, עקרבים אוהבים לאכול ילדים קטנים..ליתר דיוק, דם של ילדים נוצרים.וערנבים
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים ליתר דיוק, דם של ילדים נוצרים. וערנבים וואלה אז עקרבים אוכלים, מה שאני אוכל בפסח? בלילה הזה בלילה הזה כולנו עקרבים?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים ליתר דיוק, דם של ילדים נוצרים.וערנביםסתם ככה לבזב דם של ילדות נוצריות יפות וטובות?איך נכין מצות?פשוט בזבוז!
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים רק שלא יביא לו מצה שעשוייה מדם של ילדה נוצרייה בלונדינית, העקרב יהיה כל כך טיפש שהוא ינסה לעקוץ את עצמו בזנב
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אני לא חושב שבלונד משפיע על האינטלקט בגיל צעיר... חוצמזה, אני דיברתי על ילדים, לא על ילדות. זה הרי ידוע שילדות שומרים למקרים מיוחדים, נגיד כשפבח יוצא בשנה מעוברת וכאלה.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אני בטוח שהבלונד משפיע על האינטלקט בגיל כזה צעיר (ומדבר הבלונדיני...)לפחות על ילדות נוצריות צעירות, שאחרת איך תסבירו שיש כמות נכבדת של ילדותבבריטניה שיולדות בגיל 12? (יש מצב שהעובדה שאמא שלהן בת 24 קשורה לנושא...)
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אולי זה תורשתי..ניסית לשאול וטרינר? בדקת שלא תקבל הרעלה במקרה שהוא יעקוץ אותך?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים שלום הייתי בנצרת עלית ותפסתי עקרב שחור ואני אוהב עקרבים נחשים עכבשים וכל זה אז לקחתי את העקרב עלי הביתה ואני לא יודע איזה אוכל להביא לו מישהו יודע איזה חרק אולי או משהו שאני יביא לו לאכול אם אני ימצא את הכבל של המצלמה אני יפרסם תמונות שלו תודה לעוזרים www.googel.comתהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.