פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים סליחה על זה שאני שואל עוד פעם אבל אני חשוב שלא הייתי מספיק ברור בהודעה הקודמתהאם מישהו יכול לצייר לי בצייר מאיפה עד איפה אני צריך לעשות קו אם העיפרון כי אין לי מושג מזה נגדים וכו..
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים תוציא את הכרטיס שלך ותראה.סה"כ מדובר בשני מגעים שאתה מחבר בקו של עיפרון כדי שיעבור ביניהם זרם.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים סליחה על ההתפרצות,אבל ב-6600GT/PCX אני יכול גם מוד עיפרון?או שהעלאת מתח דרך הביוס זה בסדר?פשוט אני רוצה עוד OC לכרטיס..
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אין אפשרות לעלות מתח ל-6600GT דרך הביוס של הלוח אם.אתה יכול ע"י צריבת ביוס של כרטיס אחר או מוד פיזי ללוח - מוד עיפרון הוא המוד הכי קל.חיפוש קצר בגוגל יעלה בידך תוצאות רבות:http://www.google.co.il/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=SPDA,SPDA:2006-22,SPDA:en&q=6600gt+pencil+mod
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים hen אתה בחור טוב אוהב אותך שמע לא סתם אמרתי שאין לי מושג מזה נגדים וכאלה בגלל זה רציתי תציר לי בציר איפה לעשות חח תאמין אני לא עצלן בקטעים האלו כך תזמן בנתיים אני מחכה לקירור חדש מארהב
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אין מה לצייר בצייר... זה פשוט לא יעזור.אני ינסה להסביר לך בצורה שתבין.נגד זה מן גליל ממש קטן ששוכב על הלוח. יש לו שני רגליים. אחת מכל צד של החלק השטוח של הגליל.רגל אחת נכנסת לחור אחד ב-PCB (הלוח של הכרטיס מסך) והשנייה לחור השני.אתה צריך למתוח קו בין שני ההלחמות של הרגליים. אם תוציא את הכרטיס אתה תבין טוב יותר למה אני מתכוון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.