עבור לתוכן

7600GT בOC

Featured Replies

פורסם

עכשיו ככה אני רוצה לדעת עד כמה אנשים הגיעו עם הOC שלהם וה7600GT...כי נראה לי ששלי ממש מסכן...

אני על 590/1520...והתוצאה שלי ב3DMARK05 היא 5950...

אמצעי הקירור הוא VF9000-Cu...והטמפ' היא ללא מאמץ GPU על 44 וסביבה על 39...במאמץ של 2 לופים..GPU על 54 והסביבה 43....

אפשר תוצאות שלכם?

נ.ב

אני בלי שום מוד..

פורסם

כרטיסים לא כל כך פנינות OC , שיפורים קטנים למהירויות הסטוק.

המהירויות שהגעת אליהן, הן ממוצעות ל7600GT לאחר OC ללא מודים.

פורסם

אז למה חלק אמרו שעדיף לקחת את ה7600GT הרגיל על פני האקסטרים כי אפשר להגיע לאקסטרים בקלות עם OC?

פורסם

הליבה של ה7600GT Extreme זו אותה ליבה של ה7600GT הרגיל , אך זו עברה בדיקות שתוכל לעבוד בעוד מס' Mhz נוספים מהמקור (מ560Mhz ל 590Mhz) , וזכרונות מהירים יותר.

בגלל שגרסת הExtreme לא תהיה רחוקה מ7600GT רגיל אחרי OC , ממליצים לקנות אותו ,להמהירו ולהגיע כמה שיותר קרוב למהירויות של גרסת הExtreme (ובכך גם לחסוך את הפרשיי המחירים בין שני הגרסאות).

כמו כן בגלל שליבת הExtreme כביכול הומהרה למהירות גבוהה יותר , כך היא קרובה לגבולות שלה (גבולות של סדרת הליבה) ולכן גרסא זו לא טובה יותר לOC מהגרסה הרגילה.

פורסם

המתח לליבה ב-7600GT נמוך מאוד וממש דורש לעשות מוד מתח.

אם תחליט להוסיף מתח לליבה, אתה תוכל למשוך ב-OC עוד הרבה, במיוחד עם טמפ' כאלה.

פורסם
  • מחבר

המתח לליבה ב-7600GT נמוך מאוד וממש דורש לעשות מוד מתח.

אם תחליט להוסיף מתח לליבה, אתה תוכל למשוך ב-OC עוד הרבה, במיוחד עם טמפ' כאלה.

איך אני עושה את המוד עיפרון??...

ומה עם הזיכרונות??..אי אפשר להארגן איזה משהו??

פורסם

קיבלתי היום את ה7600 שלי והוא הגיע בינתיים ל630 בליבה ו1520 בזיכרונות..

תוצאות 3dmark05 :

[attachment deleted by admin]

פורסם

כניראה יש לך leadtak שהגעתה ל630 אם לא אני כמעט בטוח שהיא לא יציבה במשחקים אני הגעתי אם שלי ל 640 וזכרות 1540 אבל מהכשאני מפעיל q4 אם פילטירים הוא ניתקע ובטמפ במאמץ היא 62.... ואת שאר תוכנות מאמץ ויציבות הוא עובר בכיף... אבל כדי שהוא יהיה יציא אניצריך להוריד אותו ל600/1520 ועוד משהו המוד עיפרון הזה זה פשוט לקחת את העיפרון להשים קצת עופרת איפה שהם אומרים?

פורסם

לא האמתי שזה כרטיס של Point Of View והכרטיס יציב ברזל ב625.(פילטרים ולא פילטרים בכל המשחקים והוא עדיין טס) זיכרונות מקסימום 1510 יציב לגמרי.

פורסם

wow פצצה אחי! שמע את הכרטיס שלי קניתי באותו שבוע של ההשקה יכול להיות שיבגלל זה הוא ocer גרוע.... הוא עלה לי 1200 למרות שהוא עלה אז 1400

פורסם
  • מחבר

יש טעות...התוצאה הייתה עם AA וAF פעילים....ללא AA וAF הכרטיס עושה 6.4K...זה טוב??

המהירות עכשיו היא: זיכרון: 800 ליבה 600.

הטמפ עדיין נמוכות...במאמץ סביבה 42 ליבה 53...

זה בסדר....

לא הבנתי איך לעשות את המוד...

פורסם

ירון זה בסדר גמור וסטינגר אני רואה שאתה מתחיל להפציץ במערכת חדשה מזל טוב!!!

פורסם

מישהו יכול להסיבר לי איך את המוד עיפרון הזה?

פורסם

זה לא מסובך.

כלים:

עיפרון מחודד.

וולט מטר (חובה).

מד טמפ' (מומלץ) אפשר להשתמש בחיישן שמובנה בכרטיס.

76gtvmod.jpg

להעלאת מתח הליבה תעביר קו עם העיפרון בין המגעים של הנגד (זה שמסומן בעיגול בצד שמאל למעלה).

תמדוד את המתח ותבדוק שהוא לא עלה יותר מדי (מתח סטוק 1.36V) כל קו שתוסיף שם יעלה את המתח של הליבה.

אותו דבר אתה עושה להעלאת מתח הזיכרון על הנגד שמסומן משמאל למטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים