עבור לתוכן

שאלה| מהם 10 המשחקים הכי כבדים?

Featured Replies

פורסם

מהם 10 המשחקים הכי כבדים בכל הזמנים?

הרבה זמן אני מנסה למצוא לזה תשובה

• תגובות 32
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אציין את FEAR וOBLIVION

פורסם

אני חושב שעדיין דום שלוש נימצא בעשרה אבל לא בטוח.... כאשר קריסיס יצא אז הוא יהיה במקום הראשון.

פורסם

מה אתה חושב שיש לזה דירוג? זה הכל יחסי לתקופה שהמשחק יצא, אני יכול לומר שQ3 הוא משחק כבד לתקופה שהוא יצא, אבל היום אין כרטיס שלא יכול להתמודד איתו, בקיצור לדעתי שאלה קצת טיפשית.

פורסם

מה אתה חושב שיש לזה דירוג? זה הכל יחסי לתקופה שהמשחק יצא, אני יכול לומר שQ3 הוא משחק כבד לתקופה שהוא יצא, אבל היום אין כרטיס שלא יכול להתמודד איתו, בקיצור לדעתי שאלה קצת טיפשית.

מסכים עם כל מילה.

רוצה רשימה עדכנית?תוסיף את battlefield 2

פורסם
  • מחבר

בטח שיש לזה דירוג! אני עדיין לא פגשתי איש אחד או אתר שיודע את הדירוג וזה ממש לא טיפשי!.

תודה למי שענה לי אך עדיין לא קיבלתי תשובה מספקת אני מקווה שמישהו בפורום ידע את הדירוג או שיביא לי אתר

פורסם

CRYSIS :smile1:

פורסם

doom 3 כבד לכל כרטיס שיצא לפני שנה-שנה וחצי..

graw כבד מאוד

fear

OBLIVION

fifa 95 לא כבד אבל מרגש:)

פורסם

עזבו מה היה כבד פעם

נדבר על מה כבד כרגע(DX9 במלוא הניצול, לפני שעוברים לDX10)

הבעיה שכבר הזכירו את כל מה שידוע לי ככבד אז אין לי מה להוסיף

פורסם

על הדרך...FEAR שווה קנייה?

פורסם

כן

הוא שווה כל האגורה

פורסם

בטח שיש לזה דירוג! אני עדיין לא פגשתי איש אחד או אתר שיודע את הדירוג וזה ממש לא טיפשי!.

תודה למי שענה לי אך עדיין לא קיבלתי תשובה מספקת אני מקווה שמישהו בפורום ידע את הדירוג או שיביא לי אתר

תמצא לי אתר כזה ותקבל את ה7800 שלי במתנה עם דואר שליחים עד הדלת של הבית.

פורסם

מסכים עם כל מילה.

רוצה רשימה עדכנית?תוסיף את battlefield 2

BF2 לא משחק כבד, פשוט יש לו בעיה במנוע =\ כן גיליתי את החרא הזה, אפילו אחד עם מערך SLI של 2 7800GTX הצליח להפעיל ת'משחק הכל על HIGH אבל שמגיע על LIGTH והAA עושים בעיות במנוע הם גורמים להתנגשות ויש לך לאגים.

תודות למתכנתים ה"גאונים" של DICE!!!!!

ועכשיו לנושא, אני חושב שהמשחק הכי כבד עכשיו הוא FEAR, בקשר לאבוליב לא יודע, כי לא שיחקתי. (עכשיו תקראו לי משוגע אבל מצטער, לא אוהב משחקים כמו זה.)

פורסם

זה תלוי

בלי חוש דמיון מפותח ביותר אי אפשר לשחק משחק עם סוף פתוח ולהנות ממנו

פורסם

GRAW כבדדדד

וגם לא משחק משהו

fear גם משחק כבד מאוד

אבל משחק מעולה :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים