עבור לתוכן

לוח אם לקונרו בכ1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

omrij

בds3 כתוב virtual dual bios ולא רק dual bios

מה זה אומר שזה ווירטאולי?

• תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה טובה...

גם אני ראיתי את זה אבל לא התעמקתי :)

פורסם

אני הבנתי שזה בעצם שני biosים אם אתה מעדכן והוא נדפק(ששדרגת לגרסה אחרת או משהו קרה לchip אחד של הbios)

יש לך את bios שני.

פורסם

coldfire לא הבנת

בנתונים של הds3 בהשוואה מול ds4 באתר שלהם כתוב virtual dual bios ובds4 כתוב dual bios

אז מעניין אותי במה זה מתבטא

פשוט שאני מקבל את הלוח אני רוצה לדעת אם יש לי את ההגנה הזאת כגיבוי בגלל שאני רוצה לעדכן את הביוס כי יצא ביוס יותר חדש

פורסם

הDUAL bios לדעתי זה יותר גימיק מאשר משהו שבאמת תשתמש בו , הריי GIGABYTE בודקים את הביוס לוודא שהם לא הוציאו ביוס דפוק לפניי שהם מפרסמים את הגרסא האחרונה , לדעתי הDUAL BIOS שימושי רק לאוברקלוקרים שבטעות שמו הגדרות קיצוניות מדיי ולא מצליחים אפילו להגיע לעליית הביוס , אז הם משתמשים במשני בשביל לתקן את הראשי , בכל אופן , מכל הדיון עושה רושם שהDS4 לוקח , אבל בכל זאת , הייתי שמח לדעת מה ההבדלים באוברקלוק בין 3 ו4

פורסם

לפותח הדיון אני אחי באותה סירה שלך ואני שברתי תראש כבר חודש ואני חושב שאני ילך על ה DFI

פורסם

בקשר לקונרו, הוא בסוקט 775 אז כל לוח עם הסוקט הזה יכול לפעול איתו?

פורסם

לא, לכל לוח יש את הרשימת המעבדים שהלוח יכול לתמוך בהם (אפילו שלאותו לוח יש socket 775)

אתה צריך לראות לפי הfsb של הלוח אם הוא תומך ב1066fsb אז סביר להניח שהוא תומך בקונרו

פורסם

לא, לכל לוח יש את הרשימת המעבדים שהלוח יכול לתמוך בהם (אפילו שלאותו לוח יש socket 775)

אתה צריך לראות לפי הfsb של הלוח אם הוא תומך ב1066fsb אז סביר להניח שהוא תומך בקונרו

יש גם את העניין של מערכות ייצוב המתח (הקונרו צריך 8 שלבים , לעומת 6 או 7 במערכות ישנות) , כל לוח שמכיל צ'יפסט975x או 965 תומך , ולפותח הת'ראד , גם אני קרוע לגמריי בין הDFI לבין הgigabyte 3 או 4

פורסם

אותי שכנעו לקחת את הdfi אלא אם אתה צריך את שלל היציאות של ds4 אז תקח אותו,

לגבי ds3 ניתן למצוא אותו ב950 ש"ח וההבדל בינו לבין dfi הוא די זניח בשני המקרים

אתה תקבל תמורה טובה בעד הכסף

פורסם

או נפילת חשמל באמצע עידכון BIOS

פורסם

ואז הvirtual dual bios נכנס לפעולה? (אפקטים קוליים ברקע עם פיצוצים ובומים)

פורסם

על איזה לוח אם התכוונת

פורסם

כן רק בלי האפקטים

על איזה לוח אם התכוונת

הגבתי לאורן

פורסם

:lol: זה היה טוב...

עם ספק טוב (או לחליפין לא ג'נרי) זה לא אמור לקרות , במקרה שכן , הביוס המשני עוזר לשחזר ומונע פאניקה אצל משתמשים לא מנוסים

אותי שכנעו לקחת את הdfi אלא אם אתה צריך את שלל היציאות של ds4 אז תקח אותו,

לגבי ds3 ניתן למצוא אותו ב950 ש"ח וההבדל בינו לבין dfi הוא די זניח בשני המקרים

אתה תקבל תמורה טובה בעד הכסף

אני לא מתכנן על יותר מכונן קשיח אחד (RAID זה מעולה אבל יקר...) וב100 שקל הבדל (בערך) אני מעדיף את החתימה של DFI ולא את החתימה הלא כל כך אייכותית (מניסיון של משתמשים אחרים ולא אישי שלי) של GIGABYTE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים