עבור לתוכן

זכרונות ג'נריים מול חברה ידועה - מה ההבדל במחיר?

Featured Replies

פורסם

פרסמתי כאן ת'רד שבו אמרתי שנתנו לי זכרונות CEON במקום MUSHKIN שביקשתי.

אני אבקש את ההפרש בחזרה (כי הזכרונות האלה דווקא עובדים לו רע). אבל אין לי מושג כמה לבקש - כלומר, מה ההפרש (פחות או יותר)?

מישהו?

פורסם

פרסמתי כאן ת'רד שבו אמרתי שנתנו לי זכרונות CEON במקום MUSHKIN שביקשתי.

אני אבקש את ההפרש בחזרה (כי הזכרונות האלה דווקא עובדים לו רע). אבל אין לי מושג כמה לבקש - כלומר, מה ההפרש (פחות או יותר)?

מישהו?

כמה הם לקחו לך עבורם?

פורסם

תבדוק כמה עולה המושקין ותראה כמה עולים הזכרונות הבסיסיים ביותר שמתאימים לרמת הCEON אם אתה לא מוצא כמה הם עולים בדיוק, ותבקש את ההפרש.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שאני לא מוצא בשום מקום מחירים של זכרונות כאלו, אפילו לא בחו"ל (מה שלא יעזור לי כי ההפרש הוא לא כמו ההפרש בארץ). קיוויתי שתוכלו להפנות אותי.

פורסם

מה הדגם (או לפחות נפח, מהירות, תזמונים...)?

פורסם
  • מחבר

אם זה קריטי אני אפתח ואבדוק. מה שאני יודע בינתיים:

CEON DDR2 800MHZ PC6400 2GB

5-5-5-16

אני לא צריך לדעת בדיוק מה ההפרש, רק הערכה פלוס מינוס. עניין של 100 שקל? 300 שקל? ...?

המון תודות.

פורסם

ומה המושקין?

פורסם

למה שלא תבקש שפשוט יביאו לך את הזכרונות שביקשת?

פורסם
  • מחבר

כי אני לא רוצה :) הזכרונות שהביאו לי מספיק טובים. אני מעדיף עם הכסף הזה לקנות קירור למעבד.

אני ממש לא מצליח למצוא בשום מקום מחירים של זכרונות גנריים, וגם אם אני אמצא אני לא יודע מה ההפרש בארץ.

פורסם

הזכרונות עברו לך S&M? עברו 14 שעות (או יותר) של Memtest? זכרונות ג'נריים בד"כ לא סתם זולים.. בדקת שהם באמת עומדים בעומס?

פורסם
  • מחבר

14 שעות?!

זה באמת נחוץ? הם עברו כמה בנצ'ים והכל תקין אז למה לחפש תקלות בנרות? (אני באמת שואל למה זה נחוץ, לא סתם ציני)

נראה לי שאני אקנה קירור לזכרונות (הקירור הפסיבי מוריד אותם ב-5 מעלות בזמן מאמץ) ואשאר עם אלו. הבעיה זה שאני רוצה לדרוש את ההפרש בחזרה ואין לי מושג כמה לדרוש.

זה אפילו לא חייב להיות מדוייק. אני רק צריך את סדר הגודל. אם זה בקנה מידה של 100 שקל או 250 שקל... או אולי יותר? אני פשוט לא מצליח למצוא מחירים לזכרונות גנריים (800MHZ) בשום מקום!!! וגם אין לי מושג איך לחשב כמה צריך להיות ההפרש בארץ.

פורסם

כמה בנצ'ים לא בודקים יציבות של זכרונות

כמה לופים של 3DMark 2001 יכולים לבדוק

S&M ו-Memtest86 גם בודקים לעומק

תבדוק בכמה חייבו אותך על ה-CEON

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים