פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים ?M55Plus-S3G AM2+ ?Athlon64 3500או8I945GZME-RH+?Pentium D 2.66Ghzשני הצמדים- בסביבות 1100 ש"ח...מה עדיף?!מבחינת לוח, פיצ'רים וכו'ומבחינת כוח עיבוד
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים היתי הולך עם האינטל...גם בגלל שהוא DC וזה העתיד...וגם בגלל שהוא OCER מטורף לפי מה שראיתי/שמעתי...
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אין מה לחשוב בכלל DC עדיף פי כמה על SC.בקשר ללוח אני לא נעול עליו יש את ה 8I945PG שהוא מעולה.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר מה הקשר לתמיכה ב dual channel או single channel? amd לא תומך DC? האינטל לוקח בפער גדול.?! אין מה לדבר על אוברקלוק זה מחשב לאחותי לוח אני צריך שיהיה עם כרטיס מסך מובנה (איך הכרטיסים המובנים בכל אחד מהלוחות?) עריכה: אני עייף גמור dual core\singe core
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מה הקשר לתמיכה ב dual channel או single channel? amd לא תומך DC? האינטל לוקח בפער גדול.?! אין מה לדבר על אוברקלוק זה מחשב לאחותילוח אני צריך שיהיה עם כרטיס מסך מובנה (איך הכרטיסים המובנים בכל אחד מהלוחות?)לא --dual channe אלה---Dual core...וכן האינטל לוקח גם בלי OC..וחוץ מזה..זה שהמחשב לאחותך לא אומר כלום..אתה יכול לעשות לו OC נחמד ל3G וגמרת עניין...
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר בשלב זה לא רואה סיבה לעשות אוברקלוקוכן סליחה על התגובה המטומטמת הקודמת שלי... אני שפוך מעייפות.השאלה כמה יישומים ידעו לנצל את שתי הליבות בזמן הקרוב לא?האינטל לא סובל מהתחממות (איזה ליבות יושבות שם?!)ומה לגבי כרטיסי מסך איזה כרטיס מובנה לוקח?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים ה6100 לוקח ללא ספק את הכרטיס המעאפן של אינטל בכל מקרה אני לא רואה סיבה עדיין לקחת את הAMD.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים איפה אפשר להשיג את ה3600X2 במחיר סביר?KSP ב790...עריכה: ליאור הקדים אותי. :-X
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים השאלה כמה יישומים ידעו לנצל את שתי הליבות בזמן הקרוב לא?האינטל לא סובל מהתחממות (איזה ליבות יושבות שם?!)ומה לגבי כרטיסי מסך איזה כרטיס מובנה לוקח?מישהו יכול לענות על השאלות?גם אני מתלבטת בין האתלון D805. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.