פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים על סמך מה אתה אומר את זה?... על סמך זה שלך יש אחד, שעובד?... מנסיון, מדובר במודם שמתחמם מאוד, סובל מלא מעט ניתוקים ומוגבל מאוד.למעשה, הוא היחיד שהוא גם DOCSIS 2.0 Capable, עד כמה שידוע לי. אבל אין לו שום יתרון כשהוא מסונכרן מול מרכזות DOCSIS 1.1 בהשוואה למודמים אחרים.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים יש לי ניסיון עם 2 מודמים בכבלים.אחד מהם הוא טומפסון שהיה מחובר למחשב ב-USB, לעיתים היו התנקויות ואז אני צריך לנתק ולחבר את ה-USB מחדש.שעברתי לרשת ביתית הייתי צריך להחליף את הטומפסון בגלל שהחיבור של הכבל רשת לא עבד. אז בא טכנאי והחליף ל-TEYRON ולא היו התנקויות עד כה, אולי בגלל שזה מחובר דרך הכבל רשת.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים על סמך מה אתה אומר את זה?... על סמך זה שלך יש אחד, שעובד?... מנסיון, מדובר במודם שמתחמם מאוד, סובל מלא מעט ניתוקים ומוגבל מאוד.למעשה, הוא היחיד שהוא גם DOCSIS 2.0 Capable, עד כמה שידוע לי. אבל אין לו שום יתרון כשהוא מסונכרן מול מרכזות DOCSIS 1.1 בהשוואה למודמים אחרים.כן יש לי אותו, אבל אני לא אומר כי יש לי אותו, דוד לי טכנאי כבלים ושאלתי אותו.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר המודם שלי בעיקרון לא התנתק בשנה האחרונה פשוט בחברה טוענים שהוא מיושן...אני מחובר דרך 012 ויש לי קו טלפון שלהם עם מתאם שמתחבר למודם והם לא עובדים טוב ביחד... זו הסיבה להחלפהלפעמים טריון לא עובד טוב עם ראוטרים. הדבר גורם לאיטיות בגלישהיש לי ראוטר של 3COM אז זה גם שיקול לגבי המודםמי שמחליף לי את המודם זה חבר שעובד בכבלים אז אני פשוט צריך את הדגם של המודם הכי טוב \ יעיל
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אין שום הבדל מיוחד בין המודמים שחברת הכבלים מחלקת.ככה שכל מודם שתקבל,יעשה את העבודה בשקט.אם יהיו לך בעיות בתשתית,זה כבר סיפור אחר.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים לא ממש משנה(סביר להניח שגם לא תהיה לך יותר מדי בחירה, פשוט יביאו לך מודם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.