פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים שלוםםכל פעם שאני מנסה להכנס לאיי מייל שלי ביאהוהוא אומר לי משהו כזהERRORThe requested URL could not be retrieved--------------------------------------------------------------------------------While trying to retrieve the URL: http://login.yahoo.com/config/login? The following error was encountered: Zero Sized Reply Squid did not receive any data for this request. Your cache administrator is webmaster. --------------------------------------------------------------------------------Generated Fri, 18 Oct 2002 19:27:28 GMT by proxy.israsrv.net.il (Squid/2.4.STABLE6) חיייב עזרה!!!!!בתודה מראש
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים מחבר אתה יכול לפרט בדיוק מה לעשות כי אני לא כל כךמבין בכלל ההגדרות של הדפדפן איך אומרים אני NewBe
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים internet options->connection->settingsתבטל את הפרוקסי סרבר.זה בחלונות 2000, ב 98 ומילניום זה דומה אבל אולי לא בדיוק באותו מקום.
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים מחבר זה לא היה בשימוש אז הפעלתי אותו כלומר הוספתי את הפרטים ועכשיו זה עובד!אגב הגרסא של האיי מייל כל הזמן משתנה, למה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.