עבור לתוכן

airbrush

Featured Replies

פורסם

אני רוצה ליקנות airbrush מברשת צבע בעמצאות אויר אני לא בידיוק מבין בזה

אני רוצה לדעת כמה זה עולה בערך??

מאיפה אני יכול ליקנות את זה???

(אני לא יודע עם זה מתעים לפה אז עם לא תעבירו כי זה ניראה לי שזה קשור למודינג)

• תגובות 31
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל זה באמת לא שייך לכאן לדעתי לפחות.

1.מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם airbrush למארזים זה לא מתאים אלא למשטחים הרבה יותר גדולים.

2.העסק יקר בסביבות אלפיים שקל לפי מה שאני יודע אני ממליץ לך על יד שנייה יש מציאות אמיתיות בתחום!

3. לדעתי לרמה מקצועית כדאי לעבור קורס (יש כאלה) לשימוש באייר בראש זה באמת רצוי

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא רוצה משהו רציני אני רוצה משהו למתחילים שמאתי שאני יחול לעשיג ב 250 שקל ורציתי לישאול אני צריך מדחס אויר ורציתי לישאול עם אני יכול לישתמש במשעבה של המכונית????????????????????????????????

פורסם

אייר בראש פשוט עולה בסיביבות ה 200 שקל. אתה תצטרף מדחס לא גדול אבל חזק שידחוס לך כמה אטמוספרות. ולא אתה לא תוכל להשתמש במשאבה של מכוניות.

פורסם

טעות שלי עם המחיר התכוונתי לקורס שידיד עשה עלה לו 2000 שקל אבל האיירבראש הוא קנה יד שנייה.

פורסם
  • מחבר

מה שאני יחול לעגיד לך המשבא נותנת 300psi

אה ותיקון לא חיב להיות airbrush היקר מיכחול אויר

פורסם

אתה צריך קומפרסור שמגיע מינימום ל 4 אטמוספרות..

בנוסף ל Airbrush ולקומפרסור אתה צריך עוד מספר די רב של אביזרים וחומרים שמחירם עובר את ה-500 שקל.

אתה צריך מקום סגור ונקי עם פילטרים ומאווררים שישאבו את האדים של הצבע..

אם יש לך שכנים אתה בבעיה כי הם בטוח יתלוננו על הריחות שמגיעים להם לבית.

והכי חשוב אתה צריך ידע בסיסי על מנת לתפעל את כל העניין..

שעת לימוד ב Airbrush עולה 150 ש"ח .. תצתרך בערך 4-5 שעות עד שתוכל להתחיל לצבוע ברמה מספקת.

-------

תעשה את החישוב שלך אם כדי לך להתחיל עם העסק הזה..

המינימום שבמינימום זה 2500-3000 שקל..

ו-Airbrush בחיים לא קונים יד שנייה.. גם קומפרסור לא מומלץ אבל אפשר להחליק את זה..

פורסם
  • מחבר

אחים שלי אני בסך הכול רוצה ליצבוע את המארז עם שבלונות וחשבתי שיש רק את זה

ועם יש משהו אחר אז תגידו לי כי אני רוצה לעשות את זה

פורסם

אתה יכול לצבוע עם ספריי רגיל לצביעה של מתכות וכו'

פורסם

AIRBUSH יתאים גם לעבודות עדינות ואפילו עדינות מאוד. כדאי לקנות קומפרסור אם אתה תשתמש הרבה בזה. לעבודות קטנות ניתן לקנות מיכלי אויר דחוס - אבל מהר מאוד זה לא ישתלם וקומפרסור קטן (חשמלי) יכול להשתלם.

הנה כמה דוגמאות מחברה טובה:

http://www.paascheairbrush.com/cgi-bin/store/search.cgi?category=Single+Action+Airbrushes

פורסם

אני במקרה גם רוצה לקנות איירבראש, אבל רק את הראש על מנת לצבוע מארז (נמאס לי לבזבז כסף על ספריי), האם איירבראש יכול לצבוע מארז בצורה שספריי צובע אותה? ואחד הראשים האלה יכול להתאים? http://www.porat-pc.co.il/products.asp?cat_id=6

פורסם

אתה צריך קומפרסור שמגיע מינימום ל 4 אטמוספרות..

בנוסף ל Airbrush ולקומפרסור אתה צריך עוד מספר די רב של אביזרים וחומרים שמחירם עובר את ה-500 שקל.

אתה צריך מקום סגור ונקי עם פילטרים ומאווררים שישאבו את האדים של הצבע..

אם יש לך שכנים אתה בבעיה כי הם בטוח יתלוננו על הריחות שמגיעים להם לבית.

והכי חשוב אתה צריך ידע בסיסי על מנת לתפעל את כל העניין..

שעת לימוד ב Airbrush עולה 150 ש"ח .. תצתרך בערך 4-5 שעות עד שתוכל להתחיל לצבוע ברמה מספקת.

-------

תעשה את החישוב שלך אם כדי לך להתחיל עם העסק הזה..

המינימום שבמינימום זה 2500-3000 שקל..

ו-Airbrush בחיים לא קונים יד שנייה.. גם קומפרסור לא מומלץ אבל אפשר להחליק את זה..

יש לי קומפרסור וכמה מיכלים שונים (בעיקר לצביעת קירות וכו... מיכלים של חצי ליטר בערך...), והתחלתי לצבוע אחרי 5 דקות ניסיון (השפרצתי קצת צבע על חתיכת קרטון כדי לראות איך זה עובד...). ככה צבעתי את הגג של המארז שלי, כרקע לבן על כל הגג... יצא לא רע בכלל.

למה כולם אומרים שצריך הרבה ניסיון בזה?

מה בדיוק מלמדים בקורסים האלה? בסך הכול צריך לקלוט איך לשמור על התזה רציפה ואחידה :nixweiss:

פורסם

זה משפריץ כמו ספריי? ואפשר לעשות שזה יהיה נקודתי?

פורסם

במיכלים שיש לי, כן... זה כמו הספריים של החומרי הדברה, שיש להם מעין צמצם בקצה המשפריץ ( ::)) ששולט על זווית הפיזור... או משהו כזה...

וזה יותר טוב מספרי רגיל, כי פה אתה יכול לדלל את הצבע ולהגיע לתוצאות יותר חלקות, יותר אחידות וכו...

פורסם

מזה משנה איזה מיכל? אולי התכוונתה לראש? http://www.porat-pc.co.il/products.asp?cat_id=6 הראש פה ב150 שקל הוא מספיק בשביל מארזים? חוץ מזה......יש לי צבע להדפסות משי, צבע יקר מאוד (ואני יכול להשיג אותו כמעט בלי הגבלה) השאלה היא האם הוא יכול להתאים בשביל זה? (אחרי דילול כמובן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים