עבור לתוכן

קירור מארז COMPUCASE והמלצה למאווררים...

Featured Replies

פורסם

שלום.

אתמול הרכבתי את המחשב שלי (ניתן לראות מפרט בצד) . משום מה המעבד שנאמר לי שהוא קריר יחסית אצלי הוא חמים יחסית. המעבד עומד על 39 מעלות, והלוח על 53 מעלות.

המארז הוא COMPUCASE 6A21, מקדימה ומאחורה מאוורר גנרי של 12 ס"מ ובצד 9 ס"מ של ארקטיק קולינג. מקדימה ומהצד מכניס אוויר ומאחורה ומהספק מוציא אוויר.

הקירור של המעבד הוא VAPOCHILL ULTRA LOW NOICE עם משחה MX1.

חשבתי להחליף את המאווררים מקדימה ומאחורה למשהו יותר עוצמתי, שיכניס יותר אוויר, מה דעתכם?

והאם יש המלצה למאוורר 12 שיעזור לי בקירור המארז? (אין בעיה להזמין מחו"ל).

רמת הרעש לא ממש משנה לי, כי כרגע ה מאוורר בצד עובד בערך ב 27DB וזה לא מפריע.

העיקר שיקרר טוב.

תודה מראש.

פורסם

יש את המאווררים של AC שנמחרים במחיר סביר בהחלט.

יש את הדגמים של Arctic Fan שמיועדים רק להוצאת אוויר (זה לא מצוין מספיק ברור באתר החברה ובחנויות, אז כדאי שתדע) ויש את הדגמים של AF, שניתן להפוך אותם כמו כל מאוורר רגיל, הם אמנם יחסית חלשים אבל הם שקטים (אמרת שזה לא מפריע אבל זה גם לא מזיק) והם דוחפים יותר אוויר ממאוורר גנרי.

חוץ מזה יש לך מאווררים של GlacialTech וגם של ThermalTake (למרות שהבנתי שהנתונים של TT טיפה אופטימיים מדי).

יש לי גם של AC וגם של TT, ושניהם ממש טובים. פשוט ה-AC יותר שקטים, דוחפים אוויר בצורה לא רעה בכלל (במיוחד ה-120mm) ונמכרים במחיר מצוין.

אם המון רעש לא מפריע לך, תמיד אפשר לקנות מאווררי דלתא שהם כמו מנועי סילון זעירים :screwy:. הם יעשו המון רעש אבל גם יזרימו המון אוויר.

פורסם
  • מחבר

חשבתי ללכת על המאווררים של SAN ACE.... מה אתה אומר? יעזור?

את ה AC בצד אני אשאיר, ומקדימה ומאחורה אני אשים SAN ACE...

פורסם

לא מכיר את המאווררים האלה..

אתה יכול להביא לינק?

פורסם

זה מאווררים סופר חזקים אם אתה רוצה לי יש את סדרת ה 127 וגם 107 תמעוניין תדבר איתי בפרטי

פורסם

יש שם מאווררים מטורפים למדי..

אבל נראה כאילו כמות הרעש שהם עושים היא עצומה (41 דציבל).

אני יודע שדציבל זה לא מדד לכמה זה רועש, אבל 41 זה הרבה בכל אופן, בתדר נמוך או גבוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים