פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים יש לי GEFORCE 2. הורדתי את הדריברים החדשים מגרסא 40.72 וכשאני מפעיל את הקובץ, הוא אומר לי לכבות את האנטי-וירוס אם יש לי(אין לי), אני לוחץ על YES, הוא מודיע לי שהוא קורא את תוכן הקובץ ואז נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ פגום... ניסיתי להוריד את הדריבר מהרבה אתרים שונים אך זה לא עזר... יש למישהו פתרון? תודה!
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים הסרת את הדרייברים של נבידיה לפני כן ?אם לא, תסיר אותם קודם.. ריסט ואז תתקין את החדשים יותר
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים מחבר לא היו מותקנים לי דריברים לפני זה.. זה אחרי פורמט (וגם לפני הפורמט זה לט כבד)
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים מחבר מכל המקומות שהורדתי, אותו קובץ היה פגום(פתחתי את הקובץ ב WINDOWS COMMANDER וניסיתי לפתוח אותו ידנית)
פורסם 2002 באוקטובר 2022 שנים הפתרון הוא ממש פשוטאם היית קורא את ההוראות של הורדת הדרייבר היית רואה שאסור להשתמש בתוכנה להאצת הורדה למיניהן לכן הקובץ שלך פגוםתוריד אותו עם האינטרנט אקפלורר
פורסם 2002 באוקטובר 2222 שנים מחבר הורדתי גם עם אקספלורר וגם עם מאיץ הורדות... לא עבד!בכל אופן, גרסא 40.41 כן עובדת לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.