עבור לתוכן

עזרה בקניית ספק +מארז למערכת עם: E6400 עם כ.מסך 9600GT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני קונה E6400 עם זכרון 2GB DDR2 כ.מסך 9600GT צורב DVD והארד דיסק 80GB SATA 2 .

עכשיו אני צריך ספק ומארז . אני לא מתכנן OC (אולי קטנטן בהמשך).

הבעיה שלי שאני כבר מגרד את הגבול העליון של התקציב שלי - אז בבקשה רק המלצות תקציביות, לא משהו מפוצץ, רק שיחזיק ת'מערכת כמו שצריך.

ואם אפשר להוסיפ את שם החנות - שאדע מהיכן לקנות.

תודה.

פורסם

כנראה שהתכוונת ל7900GT אם התכוונת לזה הכי טוב בשבילך זהFSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm THN 250#

פורסם

לא נראה לי שאפשר לרשום פה את שם החנות, אבל בירור בפורום ייתן לך מושג מאיפה אפשר לקנות ומאיפה לא (דרך אגב הזמנתי בדיוק ספק כזה מחנות מסוימת, אתה יכול לראות איזה בהודעה).

ובקשר למארז נראה לי ש-Compucase יתנו לך תמורה לא רעה בכלל לכסף, מה שכן חלק מהמארזים שלהם באים בתוספת ספק (שאתה יכול להזדכות עליו אם לא בא לך להשתמש בו).

יש עוד מארזים טובים אבל אלה יתנו לך את מה שאתה צריך כדי לשמור על שקט וטמפרטורה נורמלית במחיר סביר מאוד.

פורסם

הא סורי אחי לא ראיתי שביקשת גם ספק וגם מארז כמו שאמר מי שמעלי ההצעה הטובה ביותר היא500# COMPUCASE CI-6A19 400W

גם זול גם מארז מאוורר וגם ספק חזק שיחזיק את המערכת שלך מצויין

פורסם
  • מחבר

יש לי 7600 בטוח. אולי זה GS? אנ'לא זוכר (הכרטיס לא נמצא כרגע בהישג ידי)

יש חנות שה 6A19 מגיע עם 400W של HEC

ויש חנות אחרת שה 6A19 מגיע עם 400W של ATX

שניהם אותו מחיר [500 ש"ח) מה עדיף?

ראיתי בת'רד אחר שהמליצו למשהו עם מערכת דומה לשלי את אותו מארז שבא עם FSP350W זה עדיף? (בכל מקרה הוא לא נתן את שם החנות ואנ'לא מוצא את זה ברשת).

דרך אגב, אני רואה כל הזמן שאנשים נותנים מפרטים עם הפניה לחנויות (קישורים וכו') זה אסור? (אשמח לקבל גם את דעתו של אחראי הפורום אם אפשר...)

פורסם

בשביל 7600 יספיק ה350# COMPUCASE CI-6A19 300W אם לא מתוכנן OC או שדרוג בעתיד..

עדיף את המארז שמגיע עם הספק HEC ניראה לי..

הFSP בא בלי מארז ולכן פחות כדי לקחת אותו.. הHEC בא ביחד עם המארז ולכן גם זה יוצא יותר זול.. אבל בעיקרון הFSP אחלה ספק

אסור להמליץ על חנויות אם מבקשים קישור לחנות מסויימת אז זה מותר..

פורסם

אין חברה שנקראת ATX, כי ATX זה תקן

כל המארזים של Compucase מגיעים עם ספקי Hec בפנים

פורסם

אם אתה מחפש את הזול.. אז כן 6A19 יעשה את העבודה.

אם יש לך אפשרות להוסיף כ 100 ש"ח הייתי לוקח את FPS 350 וצי'פטק.

כמו שאמרתי 20 פעם כבר..

מארז וספק הם החלקים שנשארים בדרך כלל הכי הרבה ומלווים אותנו גם בשידרוגים ולכן כדאי לחשוב פעמיים והשקיע את כל מה שאפשר.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם חושבים האם ה 6A19 עם 300W מספיק טוב? או שעדיף לי לקחת את העצה של uzibu? (מה זה בכלל הצ'יפטק ? זו חברה?) ?

uzibu, מה רע ב6A19? ראיתי דווקא שממליצים עליו די הרבה פה.

פורסם

http://s90.photobucket.com/albums/k263/m0ck/?start=#imgAnch7

יש עם פאנלים שונים אבל זה העקרון...

בקשר למה כדאי לקחת, כבר נאמר...

מה אתה יכול להוציא ומה מתוכנן בעתיד (שדרוג\OC)

פורסם

הספק הזה שהמלצתי עליו (FSP 350W THN) עולה בערך 260 ש"ח והוא עדיף על HEC 400W, למרות שגם ה-HEC טוב מאוד.

בכל מקרה, אפשר למצוא חנויות פה בפורום, כי אנשים מדברים עליהן כל הזמן.

ובקשר ללינקים, אנשים מפרסמים כי הם בעצמם קונים משם.

בכל מקרה אני קניתי את זה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014

תראה איזה ספק מתאים לך ותחליט אם אתה רוצה לשלם טיםה יותר עבור ה-FSP, או להשאר עם ה-HEC שהוא בהחלט יספיק לדעתי..

פורסם
  • מחבר

אז כולם מסכימים שה 300W של HEC יספיק למערכת שלי? (E6400 עם 7600GT)? אני צריך להגיע להחלטה. (אם כן, זה יהיה אחלה כי כך אוכל לחסוך משהו כמו 150-200 ש"ח ולהשקיע אותם בהגדלת הזכרון ל2GB)

פורסם

אמרנו שהFSP 300 יחזיק. לא ההיתי ממליץ על HEC שהוא נמוך מ-400.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים