פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים יש את ה sound blaster 7.1 live 24 HD וניסיתי בהתחלה להתקין על הדריוורים של XP 64 ומאז נעלם הכרטיס ב DVICE MENEGER והמחשב לא מאתר אותו ככרטיס קולאיך אני יכול למחק את ההתקנה (לא מופיעה שום התקנה ב"הוספה /הסרה של תוכנית")?נ.ב שאר ההתקנות חיפשתי את הדריוורים דרך הווינדוס ולא בעצמי והכל עבד מצוין פרט לכרטיס ברשת הנוסף ומצלמת האינטרנט
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אל תחזור ל-XP, ויסטה מספיק טובה עכשיו אם יש לך מחשב מתאים.תלך למנהל התקנים ואז תעשה חיפוש לחומרה חדשה.תעלה תמונה של זה.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר יש בעיה מוזרה יותר, עכשיו בלי שכרטיס הקול של creative פעל כמה ימים ברציפות ולא הופיע לי בdevice manager הוא טיפל בתקלה לבד ומהיום הוא פועל יום ראשון אבל לעומת זאת האוורסט לא מזה את הכרטיס קול האון בורד[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים רגע, לא הבנתי, אתה מחפש בעיות בציציות?!?אם אין בעיה אז זה לא משנה מה אברסט אומר לך..... אם זה לא שבור אל תנסה לתקן את זה.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר לא יודע היתה לי בעיה שתוקנה בעצמה אחרי כמה ימים והיסתקלתי ליראות את הטמפ של המעבד ואמרתי לעצמי נראה עם שם מופיע שמחובר ולא הופיע מה שעל הלוח אלה הופוךוזה מוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.