פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני צריך דריבר לאינטרנט הזה או משואיפה אני יכול להשיג?שכחתי לציין שהחברת מודם שלי היא 3comאני פה מחפש בדרייברים ואין לי מושג מה להוריד.דגם המודם שלי הוא 3CRWDR100A-72אני פשוט חייב את הדרייבר הזה ודחווווווף
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים חיפשת בGOOGLE במקרה? או חס וחלילה באתר של 3COM? ולמודמים אין דרייברים בכל מקרה. אולי אתה מתכוון לכרטיס רשת USB?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר חיפשת בGOOGLE במקרה? או חס וחלילה באתר של 3COM? ולמודמים אין דרייברים בכל מקרה. אולי אתה מתכוון לכרטיס רשת USB?כן.. חיפשתי בגוגל, וחס וחלילה באתר של 3COMהבנתי שאני צריך תדרייבר לכרטיס רשת USB, והוא לא זמין לי כרגע, ככה שאין לי מושג איזה חברה הוא..
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אז אתה תקוע אחי...אין לך מה לחפש את הדרייברים של ה3COM איש!אתה צריך למצוא את הדרייברים למתאם האלחוטי שלך, USB או PCI...אם המתאם שלך לא יהיה מותקן במחשב, כל הדרייברים בעולם של 3COMלא יעזרו לך.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר טוב חברה קיבלתי את הפלאג של האינטרנט האלחוטי-Officeconnect Wireless54Mbps 11g Compact USB Adapterחיפשתי ואין לי פשוט מושג מה להוריד (3COM)ד"א מה ההבדל בין הUSB לPCI?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים הקפצה היא אסורה. אנא קרא את חוקי הפורום.זוהי אזהרה 1 שלך מתוך 3. בשלישית אתה תנעל/תורחק מהפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.