פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אכן קצת לפני שבאו המנועים הגרפיים התלת מימדיים הנורמלים והדחיסה המודרנית משחקים השתרעו על דיסקים על גבי דיסקים (אריזות של 6 דיסקים היו מאד פופלאריות)
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים תגיד לי איך לעזאזל אתה זוכר פרטים במשחק לפני כל כך הרבה זמן טוב אני זוכר את הקטע עם ההשפרצות מים לחלילים שפותח תדלת....... אבל זה פשוט לא יאמן שאתה זוכר - לך תבדוק כמה גיגה זיכרון נשאר לך בקופסא
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים דרך אגב, טיפ: יש קטע עם פאזל של שתי צורות דומות אז יהיה לך בלתי אפשרי לזכור את זה אז השיטה היא לצייר על דף טבלה עם מספר ריבועים כמו במה שמוצג במסך ואז כל פעם לחסוף צורה ולצייר אותה על הדף וככה בסוף לפתור את זה לגמריולמה? כי בניגוד למצב רגיל שיש תמיד במשחקונים האלה, אם עשית שתי צורות לא דומות אחרי שעשית כמה שכן דומות, אז זה יעשה ריסט לפאזל
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים בחיים שלי לא שמעתי על טריק כזהתמיד הייתי מצייר את זה על דף ואז פותר את זה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים חיפשתי כמה פאקים וכולם אמרו לצייר, אז כנראה שכן, חייבים לציירפאזל מעיק, הכי מעיק במשחק
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים 600 מגה?!!!!אני זוכר שהיה לי מורטל קומבט 4 עם גרפיקה פצצה(בזמנו כן..)והוא שקל 22 מגה...פששש 600 מגה זה פולל..
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים חח אוקיי תודה קצת מוזר לשמחק כזה 620 מגה אבל למי אכפת אני מוריד אותו עכשיו יירד בסביבות הערב משחקים של פעם נכנסו בדיסק אחד רגיל בנפח 700MB, משחקים של היום נכנסים בדיסק DVD או כמה דיסקים רגילים.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ירד המשחק אני מקווה שהוא פועל נתקין אותו יותר מאוחר וואלה אני מתרגש נוסטלגיה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים משחקים של פעם נכנסו בדיסק אחד רגיל בנפח 700MB,משחקים של היום נכנסים בדיסק DVD או כמה דיסקים רגילים.גם פעם היה במספר דיסקים.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים היה, אבל זה לא נושא הדיון, לחזור לNeverhoodאל תהרסו...כל הודעה נוספת על גודל המשחק וכד' תמחק והפוסטר יקבל אזהרה
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים חיפשתי כמה פאקים וכולם אמרו לצייר, אז כנראה שכן, חייבים לציירפאזל מעיק, הכי מעיק במשחק האמת לא חייבים לצייר.בקטע בו אתה נותן לרובוט ביל את הדובי אתה צריך לזכור צורות מסוימות מהתשבץ (כמה פעמים צורה מסוימת הופיעה)ואתה לא חייב לפתר את התשבץ כולו.נבדק על ידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.