עבור לתוכן

קיבלתי! נו, את המחשב.

Featured Replies

פורסם

כולכם כבר בטח יודעים:

E6400

Gigabyte 965P DS3

Compucas 6A21

הוא כרגע מפרמט את הדיסק.

בכל מקרה יש לי שאלה. ביקשתי מאיש המכירות זכרונות mushkin ddr2 800 EM6400 2GB. הוא שם לי משהו שנקרא ceon. זה מודולות זיכרון שנראות רגיל, בלי ציפוי לקירור או משהו. האם מישהו שמע על כזה דבר? אמרתי לו שלא מקובל עלי והוא אמר שאין להם של חברה אחרת, רק זכרונות 667 של חברה אחרת.

...אני מתכוון להריץ את הזכרונות ל-820 או 840. יש מצב שהם יצליחו? כלומר, ייתכן ונפלתי על לוחות טובים דווקא ולא תיהיה בעיה או שבכל מקרה כדאי לי להחליף? (אני לא מתכוון להחליף ל-667 בכל מקרה, אלא לסדר איזה משהו).

השאלה היא - אם אני אצליח להאיץ אותם ל-840, האם להסתפק בזה ולהודות שנפלתי על לוחות טובים, או שבכל מקרה כדאי להחליף? כי זכרונות של חברה ידועה בטח יצליחו להגיע ל-840 בלי בעיה.

בבקשה תענו לי דחוף! אני חייב לדעת אם לרוץ שוב לחנות.

פורסם

אני אישית לא שמעתי על זה..

אל תוותר על המאשקין.

פורסם

אל תוותר, הם רוצים לדפוק אותך במשהו ג'נרי, תגיד להם שאתה רוצה שהם יחליפו לך!!!

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בפורומים באנגלית. ממליצים לי בכל מקרה לנסות. כלומר, לך תדע - אולי נפלתי על אחלה לוחות?

בכל מקרה שווה לנסות, כי אני תמיד יכול מחר לקפוץ להחליף.

אבל השאלה שלי היא - אם אני כן אצליח להגיע ל-840, האם זה מספיק מכובד או שהמאשקין היו מגיעים ליותר? כי אולי אם הזכרונות לא יגבילו אותי אני אריץ באס יותר גבוה.

אני בכל מקרה אנסה אבל ההתלבטות היא אם אני אצליח - האם כדאי לי פשוט להסתפק בזה, או בכל מקרה להחליף?

פורסם

אני בכל מקרה אנסה אבל ההתלבטות היא אם אני אצליח - האם כדאי לי פשוט להסתפק בזה, או בכל מקרה להחליף?

להחליף בכל מיקרה!!!

מה הקשר עכשיו הלוח?, רוב הסיכויים עכשיו שהזיכרונות יגבילו אותך, ואתה שילמת על א' וקיבלת ב' (שהוא נחות מ-א'), זה לא צודק!.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ללוחות של הזכרונות. הרי בכל מה שקשור ב-OC, אתה יכול ליפול על מוצר טוב או לא טוב, בלי קשר לחברה או לדגם. תקנו אותי אם אני טועה.

העניין הוא כזה: אם הזכרונות לא יעלו לי מעל 800 אז אני אחליף. ברור שאחליף!

השאלה שלי היא - ייתכן ונפלתי דווקא על זכרונות שיוצרו בצורה טובה, ואז הם יגיעו לי למהירויות מאוד גבוהות. יכול להיות ההיפך, למשל, שאני אקח מאשקין אבל הם אני אפול על זכרונות שיוצרו בטעות בצורה גרועה והם לא יגיעו לי למהירויות מאוד גבוהות.

השאלה היא - אם אני אצליח להגיע ל-840, האם זה OC מכובד מספיק שאני יכול להגיד - וואלה, סבבה, נפלתי על זכרונות טובים (אמנם לא חברה טובה אבל יצאו סבבה) ו"להסתפק" בזה, או שזה עדיין לא מספיק טוב ואז בכל מקרה כדאי לי להחליף?

פורסם

תתחדש!! ;)

גם אני קיבלתי היום את המחשב שלי...

כבר הרכבתי ופירמטתי אותו. :xyxthumbs:

בקרוב מאוד הוא יחגוג באובר.....

E6400+9500AT

INFINITY 975

2GB DDR2 800

X1900XT+VF900

בנתיים 5644 ב3DMARK06 ו26 שניות בSPI 1M.

כמובן שהכל על סטוק נטו.

פורסם
  • מחבר

תתחדש גם אתה :)

אבל לשאלתי...?

התכוונתי ללוחות של הזכרונות. הרי בכל מה שקשור ב-OC, אתה יכול ליפול על מוצר טוב או לא טוב, בלי קשר לחברה או לדגם. תקנו אותי אם אני טועה.

העניין הוא כזה: אם הזכרונות לא יעלו לי מעל 800 אז אני אחליף. ברור שאחליף!

השאלה שלי היא - ייתכן ונפלתי דווקא על זכרונות שיוצרו בצורה טובה, ואז הם יגיעו לי למהירויות מאוד גבוהות. יכול להיות ההיפך, למשל, שאני אקח מאשקין אבל הם אני אפול על זכרונות שיוצרו בטעות בצורה גרועה והם לא יגיעו לי למהירויות מאוד גבוהות.

השאלה היא - אם אני אצליח להגיע ל-840, האם זה OC מכובד מספיק שאני יכול להגיד - וואלה, סבבה, נפלתי על זכרונות טובים (אמנם לא חברה טובה אבל יצאו סבבה) ו"להסתפק" בזה, או שזה עדיין לא מספיק טוב ואז בכל מקרה כדאי לי להחליף?

פורסם

אנחנו לא מכירים את החברה ,אז בגלל זה לא מציעים לך לנסות ובכלל ב OC.

בנתיים 5644 ב3DMARK06 ו26 שניות בSPI 1M.

כמובן שהכל על סטוק נטו.

היית לוקח ביט טייפון, :)

פורסם
  • מחבר

כן כן, אני שמח בשבילך והכל.

אבל בנוגע לשאלה שלי? :)

פורסם

הנושא הזה ננעל

אמרתי לך שדאבל פוסטינג אסור!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים