פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מצאתי פיקסל שרוף אחד...קניתי את המסך באולסייל.. מה לעשות?אם יש פיקסל שרוף אחד.. אפשר להחליף מסך?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים בעיקרון הם לא חייבים להחליף לך כי התנאי אחריות מדברים על כמה פיקסלים שרופים ולא אחדתבקש אולי הם יהיו נחמדיםזו הבעיה לקנות מחנויות אינטרנט בלי לבדוק כמו את המסך, תלמד לפעם הבאה.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים תתקשר ליבואן של המסך(לא לאולסייל) ותגיד להם את זה.אולסייל היא רק מתווכת.מניסיון-תתקשר ישירות אליהם-המיספר שלהם מופיע בקבלהבהצלחה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר אזעקת שווא... לקחתי מקל אוזניים ושיפשפתי את זה קצת וזה ירד.. זה היה איזה לכלוך שנדבק =] איך שמחתי... קצת לא אהבתי את הצבע הלבן.. =\ הוא קצת צהוב ולא לבן... או שאני סתם מדמיין
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים?המסך עומד לי על 80%... גם ב-brightness וגם ב- contras (אני לא בטוח שכתבתי נכון.. אבל הבנתם)
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים לא צריך להתעסק עם הגדרות-תחבר אותו עם חיבור הDVI-ושים על הרזולוציה טיבעת שלו 1280*1024 וקצתבריענון 75 או 60 כרצונך והכל יהיה אחלה..... איך ההתרשמות שלך עד עכשיו??
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר אחלה מסך.. =]אני אוהב אותו..במיוחד עם המחשב החדש שלי =]]אבל הצבע הלבן.. ניראה לי קצת צהוב ולא לבן...אבל יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך... geforce 2 חחחחחחמחר אמור להגיע אלי הקונרו.. ואז אני ארכיב את המחשב החדש.. וניראה איך המסך עובד ב-DVI עם כרטיס מסך X1800XT
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אחלה מסך.. =] אני אוהב אותו.. במיוחד עם המחשב החדש שלי =]] אחלה מחשב.....בקרוב אצלי.....
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר אחלה מסך.. =]אני אוהב אותו..במיוחד עם המחשב החדש שלי =]]אבל הצבע הלבן.. ניראה לי קצת צהוב ולא לבן...אבל יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך... geforce 2 חחחחחחמחר אמור להגיע אלי הקונרו.. ואז אני ארכיב את המחשב החדש.. וניראה איך המסך עובד ב-DVI עם כרטיס מסך X1800XTעידקנתי את ההודעה...זה לא קצת צהוב? במקום לבן..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.