פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים בדרך כלל 2-3 אפגני ואני נרדם כמו גדול אין אפגני אז הטלויזיה מרדימה אותי... 5-10 דקות.. לא יותר
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אצלי זה מינימום חצי שעה אלה עם כן יותר מאוחר מ4 4 וחצי, בכל מקרה לפני 3 אני לא נירדם גם אם אני ישב 4 שעות במיטה....
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים זה תלוי איך.כשאני ממש עייף זה בין חמש דקות לרבע שעה.ביום רגיל סתם זה בד"כ חצי שעה-3/4 שעה.כשלא נוח לי, חם לי, אין לי מקום וכו' זה יכול לקחת מעל לשעה ואני גם אתעורר כמה פעמים וייקח לי שוב שעה להירדם.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים זה רק אני או שלפעמים אני נרדם ואין לי חלומות ואני מתעורר בבוקר? וזה מרגיש כאילו ישנתי לשניה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים זה רק אני או שלפעמים אני נרדם ואין לי חלומות ואני מתעורר בבוקר? וזה מרגיש כאילו ישנתי לשניה אין דבר כזה שאין חלומות, אתה פשוט לא זוכר אותם. וזה לא רק אתה ללא קשר לחלומות... יש ימים שזה נראה כמו שנייה למרות שהם מעטים. בא לך להחליף תחתימה לגיטרה? נמאס לי לנגן על אורגן בכל פוסט שאתה בו
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אין דבר כזה שאין חלומות, אתה פשוט לא זוכר אותם. וזה לא רק אתה ללא קשר לחלומות... יש ימים שזה נראה כמו שנייה למרות שהם מעטים. בא לך להחליף תחתימה לגיטרה? נמאס לי לנגן על אורגן בכל פוסט שאתה בו הזמן עובר מהר ואני ניהיה זקן... לגבי החתימה - אני מנגן על קלידים אין סיבה שאני אחליף לגיטרה..... ועוד משהו חחח אם אני אשים גיטרה בחתימה ואתה תנסה לפרוט עליה אתה תשרוט את המסך שלך
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים בעקרון רוב הלילות תוך 2-15 דקותויש מקרים חריגים שיכול לקחת גם שעה להירדם..אבל בד"כ אני נרדם מהר :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.