עבור לתוכן

בעיה במסך LCD (לא נדלק)

Featured Replies

פורסם

כל פעם אחרי לילה, או אחרי כמה שעות שהמחשב כבוי, כשאני מפעיל את המחשב המסך מהבהב בירוק (לא כמו שהוא כבוי), ואני לא יכול לראות כלום, אפילו כשבאותו זמן הווינדוס כבר עלה, עדיין לוקח במקרה הטוב שלוש דקות (אחרי שכבר עלה הווינדוס) ואז המסך נדלק מעצמו, ולא עוזר כמה שאני אלחץ על הכפתור פתיחה שלו, כלום לא עוזר, עד שהוא נדלק מעצמו.ואחרי שהוא נדלק , אני יכול לעבוד איתו יום שלם והוא לא יכבה ויעבוד טוב.

מדובר במסך 'BENQ FP767 17, אני חייב לפתור את זה, זה משגע אותי :bash:

פורסם

לפי מה שראתי באינטרנט אין לך חיבור dvi לפי דעתי תבדוק את החיבורים של המחשב כי ברגע שהכבל לא

תפוס טוב בכרטיס המסך אז כמו ששמת לב המסך משנה את צבעו (אם אתה יכול תיקח כבל אחר - אם הכבל ניתן

להסרה מן המסך אם לא תנסה לחבר אליו מסך אחר ולראות מה יהיה. אבל כנראה שזו בעיה בחיבורים בין כרטיס המסך

למסך עצמו

פורסם
  • מחבר

אחי ניסיתי וניתקתי את כל הכבלים שמחברים בין המחשב למסך וחיברתי שוב, ושום דבר לא השתנה, המסך נשאר כבוי, עד שפתאום בא לו והוא נדלק

פורסם

אתה מחבר את המסך אם מתאם (אם יש לך)? אם כן תנסה להחליף אותו או תנסה להחליף לvga

במקום dvi (אם יש לך) אם אין לך כנראה שזו בעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו (לפי דעתי זה במסך)

אך כדי להיות בטוחים תנסה אם עומד ברשותך עוד מסך לנסות לחבר אותו למחשב ולאות מה יקרה.

אם אין לך מסך ספייר אז כדאי מאוד להחליף אותו (אם יש לך אחריות עליו)

פורסם
  • מחבר

אין לי מתאם, ולא נראה לי שזה קשור לכרטיס מסך, בגלל שהמסך מהבהב ולא נדלק, ולא בעיות צפייה ביישומים, אני אנסה עם מסך אחר, למרות שזה יהיה קצת קשה-

מסך CRT 19' ישן של מאג ששוקל איזה 30 ק"ג, אני אנסה בכל זאת ואני מקווה שזה לא בעייה במסך, כי כבר יש לי אותו מעל 4 3 שנים :kopfpatsch:

פורסם

או שתנסה להחליף כרטיס מסך :) שוקל פחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים